Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +3 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Šķīdoņa dēļ slēgta satiksme autoceļa Bauska–Aizkraukle posmā; slēgti vēl vairāki posmi

Vecumnieku novadā šķīdoņa dēļ slēgta satiksme uz autoceļa Bauska–Aizkraukle (P87) posmā no Bārbeles līdz Krīčiem (28,08.-35,18. km). Apbraucamais ceļš pa Vecumnieki–Nereta–Subate (P73) vai Ķekava–Skaistkalne (P89), portālu Diena.lv informēja Latvijas Valsts ceļi (LVC) pārstāvji.

Patlaban šķīdoņa dēļ vēl ir slēgti atsevišķi autoceļu posmi uz šādiem autoceļiem:

- Vecumnieku novadā uz ceļa Valle–Sietiņi–Kurmene (V936) posmā no Mežmuižas līdz Kurmenei (4,7.-12,4. km), apbraucamais ceļš pa autoceļu Vecumnieki–Nereta–Subate (P73) un Ozolaine–Skaistkalne–Straumes (V1003);

- Vecumnieku novadā uz ceļa Sietiņi–Ozoliņi (V940) posmā no autoceļa Vecumnieki–Nereta–Subate (P73) līdz autoceļam Valle–Sietiņi–Kurmene (V936) (0.-2. km.), apbraucamais ceļš pa autoceļu Vecumnieki–Nereta–Subate (P73) un Ozolaine–Skaistkalne–Straumes (V1003).

- Krustpils novadā uz ceļa Antūži–Krustpils (V782) netālu no Bērzaunes tilta, slēgto posmu iespējams apbraukt caur Variešiem vai pa pašvaldības ceļiem;

- Dobeles novadā ceļš Naudīte–Slagūne–Upenieki (V1129) ir slēgts visā tā garumā (0.-16,5. km), apbraucams caur Dobeli un Anneniekiem;

-Balvu novadā slēgts ceļa Ruskulova–Bērzpils (V493) posms no Naglīšiem līdz reģionālajam ceļam Rēzekne–Gulbene (P36) (21,7.-31,5. km), apbraucamais ceļš pa Bērzpils–Tilža (V489) , P48 un V462.

Slēgto posmu sakārtošanas darbi un satiksmes atjaunošana būs iespējama tad, kad šie ceļi apžūs.

Par apgrūtinātiem braukšanas apstākļiem valsts autoceļu tīklā aicinām informēt, zvanot uz VAS Latvijas Valsts ceļi diennakts bezmaksas informācijas tālruni 8000 5555.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

NA neatbalstīs Braži ārlietu ministres amatam

Opozīcijā esošā Nacionālā apvienība (NA) neatbalstīs diplomātes Baibas Bražes apstiprināšanu ārlietu ministres amatā, aģentūrai LETA pēc abu pušu tikšanās pauda NA priekšsēdētājs Raivis Dzintars.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas