Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Slimnīcai Ainaži izvēlēts jauns valdes priekšsēdētājs Aigars Kišuro

Bērnu psihoneiroloģisko slimnīcai Ainaži izvēlēts jauns valdes priekšsēdētājs Aigars Kišuro, kurš ir Rīgas Psihiatrijas un narkoloģijas centra psihiatrs, aģentūrai LETA apstiprināja jaunais slimnīcas vadītājs.

Pēc viņa paustā, Kišuro šajā amatā jau oficiāli sācis darbu.

Kišuro ir Rīgas Psihiatrijas un narkoloģijas centra attīstības un ārstniecības pakalpojumu kvalitātes vadības jautājumu speciālists un sertificēts bērnu psihiatrs.

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka Kišuro, kura pamatspecialitāte ir bērnu psihiatrija, pēc konstatētajiem pārkāpumiem Ainažos uz šo slimnīcu devās divas līdz trīs reizes nedēļā, tostarp svētdienā, un bija tur pa dienu.

Kā ziņots, kopš 29.janvāra, kad par Veselības inspekcijas (VI) konstatētajiem pārkāpumiem bērnu psihoneiroloģiskajā slimnīcā Ainaži uz pārbaudes laiku atcelta vadītāja Ilona Balode, slimnīcas darbība bija Rīgas psihiatrijas un narkoloģijas centra valdes priekšsēdētāja Jāņa Buģina pārraudzībā, un slimnīcas darbības nodrošināšanai tika piesaistīti šī centra speciālisti.

Jau ziņots, ka tiesībsargs un Veselības inspekcija konstatējuši dažādus pārkāpumus bērnu psihoneiroloģiskajā slimnīcā Ainaži. Pārkāpumi saistīti arī ar ārstniecības personāla, iespējams, neatbilstošu rīcību saistībā ar pacientu fiksāciju. Slimnīcā Ainaži konstatētais raisījis plašākas diskusijas par bērnu ar psihiskiem traucējumiem ārstēšanu Latvijā.

Top komentāri

gg
g
Vispār jau valdes loceklis, nevis valdes priekšsēdētājs. Jo tur nav citu valdes locekļu, kuriem priekšā sēdēt. Bet psihiatrijā jau diezgan bieži cilvēki nezina, kas viņi ir.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas