Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 16. maijs
Edijs, Edvīns

Smags ceļu satiksmes negadījums Bauskas novadā, cietuši vairāki cilvēki

Plīstot automašīnas riepai, vakar Bauskas novadā noticis ceļu satiksmes negadījums, kurā cietuši četri cilvēki, aģentūru LETA informēja Valsts policijā.

Vakar pēc plkst.17 Bauskas novada Codes pagastā, plīstot automašīnas Volvo riepai, autovadītājs iebrauca pretējā braukšanas joslā, aizķēra automašīnu Kia, kas saskrējās ar pretī braucošo mašīnu Ford. Ceļu satiksmes negadījumā cietis 1976.gadā dzimis Kia vadītājs, kā arī 1992.gadā dzimusi Ford vadītāja, kā arī šīs mašīnas pasažieri - 1971.gadā dzimusi sieviete un mazs bērns.

Kā aģentūrai LETA Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta pārstāve Ilze Bukša, ceļu satiksmes negadījumā uz Bauskas šosejas bija iesaistīti pieci cilvēki, četri no kuriem nogādāti slimnīcā. Avārijā smagas traumas guvusi 23 gadus veca sieviete, kuras atbrīvošanai no automašīnas vraka glābējiem nācās izmantot hidrauliskos instrumentus. Mediķi stabilizēja cietušās stāvokli un nogādāja viņu slimnīcā. Tāpat šajā negadījumā cietis divgadīgs bērns, kuram mediķi konstatēja smadzeņu satricinājumu. Smadzeņu satricinājumu guvis arī 40 gadus vecs vīrietis, bet 44 gadus vecai sievietei konstatēta galvas trauma, kā arī kaulu lūzumi.

Smagas traumas ceļu satiksmes negadījumā Rīgā, Biķernieku ielā, guvis 1984.gadā dzimis vīrietis. Šajā negadījumā cietusi arī 1993.gadā dzimusi sieviete, kas nogādāta slimnīcā.

Kopumā pagājušajā diennaktī ceļu satiksmes negadījumos cietuši 15 cilvēki. Rīgā kāds nenoskaidrots vadītājs uzbrauca gājējam, kurš nogādāts slimnīcā. Gājējs bija reibumā. Vēl vakar ap plkst.13.50 Rīgā, Grostonas un J.Dikmaņa ielu krustojumā, notika divu mašīnu sadursme. Pēc šī negadījumā slimnīcā nogādāta 1979.gadā dzimusi sieviete. Tāpat Rīgā kāds vīrietis, vadot automašīnu, uzbrauca apgaismojuma stabam. Viņš ar traumām nogādāts slimnīcā.

Vakar ap plkst.13.30 Jēkabpilī, Nameja un Viesītes ielu krustojumā, notika divu automašīnu sadursme. Pēc šī negadījuma automašīnas pasažiere vērsās slimnīcā. Savukārt Cēsīs 1959.gadā dzimusi sieviete, vadot automašīnu, nebija pietiekami uzmanīga un iebrauca kokā. Viņa nogādāta ārstniecības iestādē.

Vēl kāds vīrietis Kuldīgā iebrauca pretējā braukšanas joslā, kur sadūrās ar citu automašīnu. Šajā negadījumā cietis viens automašīnas vadītājs, kurš nogādāts slimnīcā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas