Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Otrdiena, 7. maijs
Henrijs, Jete, Henriete, Enriko

Šonakt regates The Tall Ships Races pirmie kuģi varētu ienākt Ventspils ostā

Iespējams, jau šonakt regates "The Tall Ships Races 2013" pirmie kuģi varētu ienākt Ventspils ostā, informēja regates Rīgas posma preses sekretāre Ieva Lasmane. Šādu iespēju ierakstā sociālajā tīklā "Twitter" pieļāvis arī Latvijas Burāšanas mācību asociācijas (LBMA) valdes loceklis Uģis Lībietis.

Starptautiskās regates dalībnieki Ventspilī ieradīsies pirms došanās uz Rīgu. Buriniekus un jahtas varēs apskatīt Ostas ielas promenādē, kur paredzēta arī plaša svētku programma.

Lasmane piebilda, ka Ventspils kā pieturvieta ir brīvprātīga izvēle, un ne visi kuģi un jahtas to izvēlēsies. Daļa pirms piestāšanas Rīgā dosies arī uz Roju.

Kā ziņots, Rīga starptautisko mācību burukuģu un jahtu regati "The Tall Ships Races 2013" uzņems no 25. līdz 28.jūlijam. Rīgu apciemos vairāk nekā 100 burinieki un jahtas no 17 pasaules valstīm, tos varēs apskatīt pie pasažieru ostas termināļa un Andrejostas jahtklubā. Iepriekšējo reizi Rīgā šis krāšņais pasākums notika pirms 10 gadiem - 2003.gadā.

Rīga šogad sagatavojusi plašu pasākumu programmu visām četrām regates dienām, lai līdzās kuģu apskatei Latvijas iedzīvotājiem un viesiem piedāvātu dažādas izklaides iespējas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas