Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta
Iniciatīvai par nepilsoņu bērniem jaunajā sasaukumā vismaz 50 balsu

Šoreiz Vējonim varētu sanākt

Valsts prezidents Raimonds Vējonis drīzumā ir plānojis parlamentā atkārtoti virzīt ieceri par nepilsoņa statusa piešķiršanas izbeigšanu bērniem. Iepriekšējā 12. Saeima iniciatīvu noraidīja. Jaunajā Saeimas sasaukumā ar nepārprotamu atbalstu likumprojektam prezidents var rēķināties no Attīstībai/Par! (AP), KPV LV un partijas Saskaņa deputātiem. Šīm trim frakcijām kopā ir 50 balsu. Savukārt kategorisku nē šai iecerei joprojām saka Nacionālā apvienība Visu Latvijai!-Tēvzemei un Brīvībai/LNNK (NA), bet premjera pārstāvētais politiskais spēks par šo jautājumu lems valdē.

Top komentāri

Jaukt nevajadzētu
J
Latvijas nepilsoņus jaukt ar PSRS pilsoņiem nevajadzētu gan! Jo vairāk tādēļ,ka nepilsoņi drīzāk ir pielīdzināmi pirmskara Latvijas bezpavalstniekiem jeb nansenistiem,nevis neeksistējošās PSRS pilsoņiem! Tādi Latvijā bija sastopami vēl 40.gadu beigās un 50.gadu sākumā.Arī kļūt par Latvijas pilsoni,nevienam no viņiem nav liegts! Vajag tikai vēlēties to darīt!
VVZ
V
Diemžēl skaudrā realitāte ir tāda, ka viss, pie kā ķēries Prezidenta kungs, ir sagājis šķērsām. Laikam rokas ne no tās vietas aug... Nekas nav sanācis.
NEXIS
N
Tas viss tikai iedrošinās osvobositelus te uzvesties vēl agresīvāk un nekaunīgāk....Tie jeb kuru pretīmnākšanu saskata kā vājuma pazīmi....Tas absolūti neko nedos integrācijā, tikai otrādi-vēl vairāk te nostiprinās kremļa atbalstītājus un aģitatorus....un Krievijas ietekmi...Te ir vajadzīga šādiem cilvēkiem ne integrācija, bet repatriācija.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas