Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Šosejas posmā pie Ādažiem organizēta satiksme pa vienu joslu; pamatīgi sastrēgumi

Šosejas posmā pie Ādažiem uzsākti virsmas frēzēšanas darbi un tiek organizēta reversīva satiksme pa vienu joslu, to regulē luksofori vai ceļu regulētāji, portālu Diena.lv informēja VAS Latvijas Valsts ceļi (LVC).

Frēzēšanas darbi šajā posmā turpināsies piektdien un brīvdienās. Lai nodrošinātu maksimālu caurbraucamību rīta un vakara stundās, frēzēšanas darbi tiks uzsākti pēc plkst. 10.00 un turpināsies līdz plkst. 15.00. Šajā laikā tiks organizēta reversīva satiksme pa vienu joslu, kuru nodrošinās ceļa regulētāji. Ceļa virsmas frēzēšana ir trokšņains process, tāpēc apdzīvotā vietā to nav iespējams veikt nakts stundās.

Apbraukt šo posmu ir iespējams, dodoties no Rīgas ārā pa Jaunciema gatvi un tālāk caur Kalngali un Carnikavu izbraucot uz Tallinas šosejas.

LVC atvainojas autovadītājiem par sagādātajām neērtībām un aicina rēķināties ar papildu laiku ceļā.

Tallinas šosejas remontdarbi notiek arī posmā no Salacgrīvas līdz gandrīz pašai Igaunijas robežai. Tur ir noteikts ātruma ierobežojums un vismaz četros posmos ir reversa satiksme ar luksoforiem. Darbi turpinās arī posmā no Svētciema līdz Salacgrīvai. Abu šo posmu šķērsošana var prasīt vairāk nekā pusstundu.

Sakarā ar remontdarbiem satiksmes ierobežojumi saglabājas arī uz Siguldas šosejas un uz Liepājas šosejas, kā arī Daugavpils un Rēzeknes apkārtnē un uz Vecpiebalgas ceļa. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas