Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +6 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Stāstu medībās uzvar Ghetto Games vadītājs Raimonds Elbakjans

Konkursā Stāstu medības ikviens varēja pieteikt savu stāstu, kas spēj mainīt dzīvi, iedvesmot jauniem sasniegumiem, remdēt zināšanu slāpes, atklāt citiem kādu vērtīgu pieredzi vai vienkārši dot iemeslu aizdomāties. Stāsta ideja varēja būt lokāla vai globāla, vienkārša vai sarežģīta, nopietna vai jautra. Galvenais nosacījums – stāstam bija jābūt tādam, kurā būtu vērts dalīties. Stāstu varēja pieteikt arī cita cilvēka vārdā. Pērn žūrija tiesības uzstāties uz TEDxRiga 2013 skatuves piešķīra Inesei Īris Liepiņai, kura stāsts bija par to, kā Latvijas sabiedrībai paskatīties mazliet ārpus kastes.
Ikgadējā tehnoloģiju, izklaides un dizaina prezentāciju foruma TEDxRiga rīkotākajā konkursā Stāstu medības uzvarēja Ghetto Games vadītājs Raimonds Elbakjans, iegūstot iespēju uzstāties TEDxRiga 2014 konferencē 12. jūnijā.

«Dalība TEDxRiga 2014 konferencē būs liels izaicinājums un reizē jaunums. Ticu, ka dalība šajā projektā man palīdzēs aiznest domu, cik svarīgi ir paskatīties uz sevi, sev apkārt un apzināties sevi un to, kādu pasauli vēlies redzēt sev apkārt. Mans stāsts būs par savu dzīvi, kaisli un reizē atbildību, ar kuru dzīvoju, lai iedvesmotu nākamos darītājus,» par iespēju uzstāties uz TEDxRiga 2014 skatuves stāsta  Raimonds.

Galvenās balvas ieguvēju noteica konkursa žūrija, kuras sastāvā bija pārstāvji no TEDxRiga komandas, Lattelecom un Rīgas Ekonomikas augstskolas. TEDxRiga galvenais atbalstītājs Lattelecom, atbalstītāji Stokholmas Ekonomikas augstskola Rīgā, Amerikas Savienoto Valstu vēstniecība Latvijā.






Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas