Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Stradiņa slimnīcas jaunā korpusa fasāde ir hermētiski noslēgta

Būbvkompānija SIA Velve ir pabeigusi Paula Stradiņa klīniskās universitātes slimnīcas A korpusa otrās kārtas fasādes darbus, un jaunbūvei, kā solīts, ir aizvērta fasāde, lai pasargātu to no laikapstākļu nelabvēlīgas ietekmes.

MN Holding pārstāvis Valdis Koks:

“Uzsākot aktīvi līdzdarboties MN Holding kompāniju vadības komandās, mana prioritāte ir fokuss uz saistību izpildi lielāko projektu realizācijā. Šobrīd redzams, ka arī Stradiņu jaunā vadība ir orientēta uz mērķa sasniegšanu un īsā laika periodā mums ir izdevies sasniegt pirmos rezultātus – slimnīcas fasādes darbi ir pabeigti tādā apjomā, lai nodrošinātu ēkas aizsardzību pret laikapstākļu ietekmi šajā ziemā. Ceru, ka arī turpmākā sadarbība pie šī sabiedrībai nozīmīgā objekta būvniecības būs tikpat produktīva.”

Šobrīd Stradiņa slimnīcas jaunajam korpusam ir noslēgts ēkas perimetrs un tiek pabeigti fasādes stiklošanas darbi, kuru kopējais apjoms ir 3200m2. Tādejādi ēka ir noslēgta un tai var nodrošināt nepieciešamo klimatu, lai turpinātu darbus, kā solīts. Tāpat ēkā jau 90% apmērā ir veikta rīģipša karkasa konstrukciju izbūve, izbūvēti maģistrālie elektrības un vājstāvu tīkli (kabelizācijas darbi) un uzsākti sagatavošanas darbi grīdas betonēšanai.

Turpmāk tiks uzsākta apkures un kanalizācijas sistēmu izbūve, kā arī iekšdarbi – rīģipša un grīdu ieklāšana, inženiertīklu komunikāciju izbūve un specializēto medicīnas sistēmu izbūve, tai skaitā operāciju bloka izbūve.

Iepriekš jau ziņots, ka pēc ilgstošām pārrunām par atbilstošāko sadārdzinājuma indeksācijas metodoloģiju šī gada pavasarī starp būvkompāniju “Velve” un “Paula Stradiņa klīniskās universitātes slimnīcu” tika panākts kompromiss attiecībā uz slimnīcas A korpusa otrās kārtas būvdarbu sadārdzinājumu 17,6 miljonu eiro apmērā. Ņemot vērā, ka būvdarbu noslēguma gala termiņš tiešā mērā korelēja ar šī lēmuma pieņemšanu, valdība kopā ar sadārdzinājuma summas apstiprināšanu arī būvdarbu veikšanas termiņu pagarināšanu līdz 2024. gada vasarai.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas