Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 9. maijs
Klāvs, Einārs, Ervīns

Sudrabas tautas kustības plānos iesaistījies arī Ainārs Šlesers

Bijušās valsts kontrolieres Ingunas Sudrabas šonedēļ publiski pieteiktās jaunveidojamās tautas kustības izveidē iesaistījies arī ekspolitiķis un uzņēmējs Ainārs Šlesers, novērojis raidījums Nekā Personīga.

Sudraba ar tautas kustības izveidi nolēmusi uzņemties tautas saliedēšanas kustības vadīšanu ar mērķi vienot cilvēkus "laimīgākā Latvijā", par ko viņa paziņoja krietni emocionāli sakāpinātā speciāli sasauktā preses konferencē. Sudraba uz vairākkārtējiem jautājumiem par iesaistīšanos politikā atbildēja noraidoši, jo negrasoties ne dibināt partiju, ne kandidēt vēlēšanās. Vienlaikus viņa nerimās uzsvērt, ka ar jaunveidojamās kustības starpniecību nevēlas nopelnīt.

Tomēr šonedēļ Nekā personīga fiksējis, ka Sudraba trīs stundas ilgās pusdienās Kaļķa vārtos tiekas ar Šleseru, bijušo partijas Latvijas ceļš valdes locekli Druvi Skulti, uzņēmēju Ivaru Strautiņu un šogad pašvaldību vēlēšanās startējušās mazpartijas Vienoti Latvijai vadītāju un Rīgas Tehniskās universitātes rektora vietnieku Mareku Zeltiņu. Sudraba pēc šīs tikšanās izvairījusies un jautājumiem un vēlāk telefoniski apliecinājusi, ka nākusi uz tikšanos ar Zeltiņu, bet ar Šleseru un pārējiem kungiem tikties neesot plānojusi.

Savukārt Šlesers raidījumam pastāstīja, ka pašreizējā situācijā, kad demisonējis premjers un "Latvija ir palikusi bez valdības" un zināms, ka politikā vēlas iesaistīties daudzas reģionālas partijas, viņš nolēmis atbalsīt Zeltiņa vadīto Vienoti Latvijai. Kopā sanākušie minētie cilvēki pārsprieduši pašreizējo situāciju valstī un darāmo, apliecinājis ekspolitiķis.

Uzrunātie sarunas dalībnieki izteikušies mīklaini, kad vaicāti, vai top jauna partija. Visi pārrunājuši Latvijas politisko situāciju un nākotni. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Ceturtdien Latvijā vietām snigs

Turpinoties aukstam laikam, ceturtdien Latvijā iespējams snigs, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra prognoze.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas