Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

Svētku laikā Latvijā kursēs vilciens ar izrotātu eglīti

Pasažieru pārvadātājs pa dzelzceļu Pasažieru vilciens Ziemassvētku un gadu mijas laikā norīkojis elektrovilcienu ar izrotātu eglīti pirmajā vagonā, aģentūru LETA informēja kompānijas Sabiedrisko attiecību daļas galvenā sabiedrisko attiecību speciāliste Agnese Līcīte.

Viņa teica, ka attiecīgais vilciena sastāvs kursēs visos Pasažieru vilciena elektrovilciena maršrutos - Aizkraukles, Jelgavas, Skultes un Tukuma virzienos. Pirmajā reisā minētais vilciens devās piektdien plkst.5.10 no Rīgas uz Saulkrastiem.

Līcīte arī atzīmēja, ka ikviens, kurš nokļuvis īpašajā svētku vagonā, ir aicināts noskaitīt dzejoli vai nodziedāt dziesmu pie izgreznotās egles, iemūžināt sveicienu un dalīties ar to sociālajos tīklos - Facebook, pievienojot atzīmi @PasazieruVilciens, un Twitter, pievienojot atzīmi @PVilciens.

Baltegli Pasažieru vilcienam dāvinājis Nacionālais Botāniskais dārzs Salaspilī.

Pasažieru vilciens ir izveidots 2001.gadā, nodalot iekšzemes pasažieru pārvadājumus no Latvijas dzelzceļa veiktajām funkcijām. Iepriekš Pasažieru vilciens 100% bija "Latvijas dzelzceļa" meitasuzņēmums, taču 2008.gada oktobrī tas tika pārveidots par valsts uzņēmumu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

KNAB un SAB neesot saņēmis nevienu iesniegumu no Kadžuļa

Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) līdz šim nav saņēmis nevienu iesniegumu no uzņēmēja Renāra Kadžuļa vai kādas citas personas saistībā ar iespējamu 2014.gada Saeimas vēlēšanu rezultāt...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas