Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Taksists alkohola reibumā atbrauc pakaļ sievai uz policijas iecirkni

Vakar Rīgā kāds vīrietis alkohola reibumā ar savu taksometru atbraucis uz policijas iecirkni pakaļ aizturētajai sievai, aģentūru LETA informēja Rīgas pašvaldības policijā.

Trešdien neilgi pirms plkst.20 pašvaldības policijas darbinieki devās uz izsaukumu Iļģuciemā, kur bija izcēlies konflikts starp kafejnīcas apmeklētāju un iestādes darbinieci. Kafejnīcas darbiniece skaidroja, ka sieviete vairāk nekā divas stundas huligāniski uzvedusies, tai skaitā provocējusi citus kafejnīcas apmeklētājus.

Jaunā sieviete likumsargiem bija labi zināma saistībā ar periodiski neadekvātu uzvedību. Arī policistu klātbūtnē viņa lamājās ar cieņu aizskarošiem vārdiem un kategoriski atteicās pamest kafejnīcas telpas.

Iestādes darbiniece paskaidroja, ka pārkāpēja ir regulāra kafejnīcas apmeklētāja. Tāpat viņai bija zināms jaunās sievietes dzīvesbiedrs, kuru tā sazvanījusi. Vīrietis bija ieradies kafejnīcā, taču arī viņš nevēlējās atrisināt radušos situāciju.

Ņemot vērā, ka sieviete nespēja nomierināties, viņa tika aizturēta un nogādāta dežūrdaļā lietvedības nodrošināšanai par sīko huligānismu. Paziņojot par aizturēšanu, arī sievietes dzīvesbiedrs policistus sāka provocēt, tāpēc uz notikuma vietu tika izsaukta vēl viena policijas ekipāža.

Pārkāpējas dzīvesbiedram mierīgi izskaidrots turpmākais process, kā arī ieteikts doties mājās un tur sagaidīt dzīvesbiedri. Vīrietis nomierinājās un palika turpat kafejnīcā lietot grādīgos dzērienus. Savukārt pārkāpēja nogādāta dežūrdaļā, kur viņai sastādīts administratīvā pārkāpuma protokols un piemērots naudas sods 250 eiro apmērā.

Pēc pārdesmit minūtēm sievietes dzīvesbiedrs ar automašīnu ieradās policijas iecirknī. Viņš tika aizturēts, un uz notikuma vietu izsaukti Ceļu policijas darbinieki.

Aizturētais atteicās veikt alkohola koncentrācijas pārbaudi izelpā, tāpēc tika nogādāts Rīgas psihiatrijas un narkoloģijas centrā pārbaužu veikšanai. Savukārt viņa automašīna tika evakuēts.

Transportlīdzekļa vadītājam tagad draud administratīvais arests no desmit līdz 15 diennaktīm, naudas sods no 1200 līdz 1400 eiro, kā arī transportlīdzekļa vadīšanas tiesību atņemšana uz četriem gadiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas