Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Trešdiena, 15. maijs
Sofija, Taiga, Airita, Arita

Tiesā iesniegts vēl viens lūgums atcelt Rīgas domes aizliegumu rīkot pasākumus 16.martā

Administratīvā rajona tiesa piektdien saņēmusi biedrības Apvienība pret nacismu pieteikumu, kurā lūgts atcelt Rīgas domes aizliegumu rīkot tai divus pasākumus 16.martā.

Apvienība pret nacismu 16.martā bija pieteikusi divus pasākumus - no plkst.8.45 līdz 9.15 aptuveni 20 cilvēku plānoja doties uz Brīvības pieminekli, lai noliktu tur ziedus, bet pēc tam no plkst.10 līdz 13 organizētu aptuveni 100 cilvēku sapulci Brīvības pieminekļa laukumā pie Bastejkalna.

Patlaban Administratīvā rajona tiesa skata lietu pēc Ulda Freimaņa pieteikuma, ar kuru lūgts atcelt Rīgas domes aizliegumu rīkot viņam piketu 16.martā.

Jau ziņots, ka arī biedrība Daugavas Vanagi ir apņēmusies vērsties tiesā un apstrīdēt Rīgas domes lēmumu par 16.martā iecerēto pasākumu aizliegšanu. Kā ziņots, Rīgas dome otrdien nolēma aizliegt visus septiņus 16.martā pieteiktos pasākumus latviešu leģionāru atcerei, lai izvairītos no iespējamām provokācijām un sabiedriskās drošības apdraudējuma.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Jauniešiem svarīga ir droša un uzticama vide

Par jauniešu paškaitējuma iemesliem un to, kā novērst cēloņus, kuri jauniešus stimulē nodarīt sev pāri, Guntars Gūte sarunājas ar bērnu un jauniešu psihoterapeitu Nilu Saksu Konstantinovu.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas