Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Tirgotāji: Lāčplēša dienas gaidās audzis pieprasījums pēc svecēm

Arī šogad Lāčplēša dienas gaidās Latvijas lielākajos mazumtirdzniecības tīklos ir pieaudzis pieprasījums pēc svecēm, atzīst tirgotāji.

Mazumtirgotāja Rimi Latvia vecākā sabiedrisko attiecību speciāliste Dace Valnere stāsta, ka Rimi veikalos ir pieaudzis pieprasījums pēc svecēm, tajā skaitā novembra pirmajā nedēļā salīdzinājumā ar attiecīgo periodu pērn visvairāk - par 10% - ir palielinājies pieprasījums pēc dekoratīvajām un tējas svecēm.

Vienlaikus viņa atzīmēja, ka Lāčplēša dienā, kā arī Latvijas Neatkarības atjaunošanas dienā Rimi Latvia parasti novēro strauju pieprasījuma pieaugumu pēc svecēm, it īpaši Latvijas tematikai atbilstošām - baltā un bordo krāsā.

Arī mazumtirgotāja Maxima Latvija komunikācijas vadītājs Jānis Beseris teica, ka pieprasījums pēc svecēm ir pieaudzis, tostarp novembra pirmajā nedēļā salīdzinājumā ar nedēļu iepriekš Maxima veikalos pieprasījums pēc svecēm ir dubultojies, bet salīdzinājumā ar attiecīgo laika periodu pērn pieprasījums pēc svecēm ir audzis par 28%.

Vienlaikus Beseris piebilda, ka pēdējās nedēļas laikā Maxima veikalos par 5,6% ir pieaudzis arī pieprasījums pēc svētku atribūtikas, tostarp valsts karodziņiem, salvetēm patriotiskās nokrāsās un citām svētku precēm.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas