Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +22 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 20. maijs
Venta, Salvis, Selva

TNS Latvija jauns vadītājs un valde; Krivma amatu atstājusi

No šā gada aprīļa starptautisko tirgus, sociālo un mediju pētījumu aģentūru TNS Latvijā iecelts jauns vadītājs Margo Veskimagi, līdzšinējā vadītāja Ginta Krivma amatu atstājusi.

Uzņēmumā iecelta arī jauna valde piecu cilvēku sastāvā, kas uzņēmumu pārstāvēs juridiski. Valdes priekšsēdētāja ir Ligita Duka, valdes locekļi ir Ilva Pudule, Signe Kaņējeva, Mārtiņš Traubergs un Santa Tolka.

Līdz šim M.Veskimagi ir bijis TNS Baltijas valstu vadītājs, un turpmāk kā rīkotājdirektors būs atbildīgs arī par uzņēmuma attīstību Latvijā.

Margo Veskimagi ir vairāk nekā 20 gadu pieredze vadībā un padziļināta izpratne par pētījumu norisēm gan Latvijā, gan ārvalstīs.

M.Veskimagi ir ieguvis starptautiskā biznesa vadības bakalaura grādu Konkordijas starptautiskajā universitātē Igaunijā un studējis sociālās zinības Tartu universitātē.

Pētījumu nozarē viņš strādā kopš 1990.gada un ir bijis līdzdibinātājs un vadītājs mediju pētījumu kompānijās Baltic Media Facts Igaunijā, BMF Latvia un SIC Gallup Media Lietuvā.

Kopš 2003.gada Margo ir TNS un Kantar Media Baltijas valstu reģionālais vadītājs. Margo Veskimagi vadībā TNS ir kļuvis par lielāko tirgus, mediju un sociālo pētījumu centru Baltijas valstīs ar spēcīgu profesionāļu komandu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Šorīt pārbaudīs trauksmes sirēnas

Pirmdien no plkst.10 līdz plkst.10.08 visā valstī uz trīs minūtēm tiks iedarbinātas trauksmes sirēnas, lai pārbaudītu valsts agrīnās brīdināšanas sistēmas ieslēgšanas kārtību un tās darbību, kā arī,...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas