Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Trūkst nevis naudas, bet ēdāju

Ņemot vērā, ka pēdējos gados ir mazinājies maznodrošināto un trūcīgo personu skaits, kas apmeklē siltā ēdiena izsniegšanas vietas, Rīgas domes Labklājības departaments (RDLD) plāno no nākamā gada slēgt sešus ēdiena izsniegšanas punktus.

Top komentāri

Es
E
Muļķības! Pavisam vienkārša situācija. Lai dabūtu izziņu no sociāliem, ka tu esi maznodrosinats un gribi tomēr ēst, tev jāiesniedz kaudzi papīru un jānosež neskaitāmas stundas, kamēr tiek pie inspektoriem. Un katru reizi atkal vajag kaut kādu citu papīru, un jānāk atpakaļ. Cilvēki vnk atmet ar roku un nenāk vairs, tāpēc samazinājās statistika. Tieši tas pats notiek NVA. Nav jēgas pat pieminēt.
Fra
F
Vajadzētu padomāt par to barošanas vietu apkārtni. Piemēram, baznīcas barotavā uz Kr.Barona ielas pretim Veselības centram 4 ēdienu viņi ņem par daudz, pēc tam tās plastmasas sgrieztās pudeles ar pāri palikušo ēdienu atstāj apkārtnē, kur vien pagadās. Nu bez šaubām, pēc putru ēšanas daudzi apkārtesošo māju teritorijās nokārtojās un atstāj čupas. Pie kam viņus nesatrauc, ka kakājot un čurājot garām iet dažāda vecuma bērni un citi sabiedrības pārstāvji, kuri īsti nav pieraduši, ka pilsētās pretim Veselības centra teritorijās apmierināti un piebaroti dažādi klaidoņi un dzērāji nokārto savas vajadzības jebkur.
Ieva
I
Tik krasa samazināšanās noteikti ir saistīta ar izmaiņām aprēķinu metodikā. Un vajadzēja, piemēram, pajautāt, vai zupas virtuves nav mainījušas vietu, vai nav palielinājusies birokrātija (tāpēc ēdāji dodas baudīt labdarības organizāciju piedāvājumus)...
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas