Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

TV3 vadītāja Zūzena atstās darbu All Media Latvia vadībā

Ilggadējā televīzijas programmas TV3 vadītāja Baiba Zūzena atstās darbu mediju grupas SIA All Media Latvia vadībā, un viņu nomainīs pašreizējais grupas All Media Baltics valdes priekšsēdētājs Kristians Antings.

Šodien mediju grupa All Media Baltics paziņoja par izmaiņām vadības komandā. Zūzena, kura uzņēmumu Latvijā vada jau 10 gadus, SIA All Media Latvia strādās līdz šī gada 31.augustam. SIA All Media Latvia padomes sastāvs tiks precizēts tuvākajā laikā.

Darba attiecības tika beigtas, pamatojoties uz abpusēju vienošanos, savukārt vienošanās detaļas netiek izpaustas.

Antings pateicās Zūzenai par ieguldījumu, vadot dažādus All Media Baltics uzņēmumus. Antings sola nodrošināt stratēģisko mērķu sasniegšanu visās All Media Baltics biznesa jomās Latvijā, turpinot koncentrēties uz galvenajām prioritātēm - TV biznesa vides stiprināšanu, vadošo vietējo video straumēšanas pakalpojumu veidošanu un vietējās satura ražošanas iespēju paplašināšanu.

Zūzena atzina, ka All Media Latvia ir attīstījusies un nostiprinājusies kā vadošā komercmediju grupa Latvijā un viņa ir gandarīta par paveikto. "Mediju neatkarība, augsta žurnālistikas profesionalitāte un kvalitatīvs izklaides saturs ir pamatvērtības, uz kurām kopā ar saviem kolēģiem esmu balstījusies, vadot šo uzņēmumu. Nešaubos, ka arī mani pēcteči turpinās uzturēt šīs, mums visiem tik svarīgās vērtības," pauda Zūzena.

Zūzena skaidroja, ka "savā profesionālajā darbībā uz laiku ir pieņēmusi lēmumu samazināt intensitāti, kas ir bijusi īpaši augsta pēdējos gados". "Pašizaugsme un ģimene būs mana nākamā dzīves perioda prioritātes," piebilda Zūzena.

Antings All Media Baltics pievienojās 2018.gada oktobrī, kad tika iecelts par mediju grupas valdes priekšsēdētāju.

2017.gada 18.oktobrī tika noslēgts darījums, kura rezultātā starptautisks aktīvu pārvaldīšanas uzņēmums Providence Equity Partners iegādājās Zviedrijas mediju grupas MTG biznesu Baltijā. Jauniegādāto uzņēmumu grupa Latvijā turpina strādāt ar nosaukumu AM Baltics un nodrošina televīzijas kanālu TV3, LNT, TV6, Kanāls 2, radio Star FM, Latvijas video portāla TVPlay, ziņu un izklaides portāla Skaties.lv, TVPlay Home satelīttelevīzijas un SmartAD darbību Baltijas valstīs.

Kā liecina portālā Firmas.lv publicētā informācija, uzņēmums All Media Latvia 2017.gadā apgrozījis 18,467 miljonus eiro, gadu noslēdzot ar 1,391 miljona eiro peļņu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas