Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +9 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 6. maijs
Didzis, Gaidis

TV5 noraida runas par telekanāla darbības iespējamu drīzu pārtraukšanu

Televīzijas kanāls TV5 jau nākamā mēneša laikā varētu pārtraukt savu darbību, ceturtdien ziņoja portāls Mixnews.lv, atsaucoties uz avotiem telekompānijā. Kanāla vadība gan to noliedz un portālam Diena.lv norādīja, ka runas par TV5 darbības pārtraukšanu ir tikai baumas.

TV5 ziņu dienestā strādājošie darbinieki Mixnews.lv neoficiāli pavēstījuši, ka sapulcē viņiem lūgts laikā no 1. līdz 15.janvārim doties neapmaksātā atvaļinājumā. Par kanāla tālāko nākotni sapulcē nekas neesot ticis paziņots, ziņoja portāls.

TV5 valdes locekle Jekaterina Gļebova izskanējušo informāciju sarunā ar Diena.lv nosauca par baumām un uzsvēra, ka TV5 turpinās strādāt tāpat kā līdz šim. "Mēs esam iepirkuši daudz jaunu programmu, līdz ar to tās ir tikai baumas. Pilnīgi noliedzu izskanējušās ziņas," uzsvēra J.Gļebova.

Līdzīgu skaidrojumu Diena.lv saņēma arī no LNT pārstāves Ingunas Sermoles, kura norādīja, ka TV5 turpmākā darbība neesot apdraudēta. "TV5 ir kanāls ar labu attīstības potenciālu un augošu auditoriju. Kā liecina jaunākie TNS Latvia dati, TV5 novembrī aizņem 4,9% no kopējā TV skatīšanās laika un ir sestais skatītākais kanāls Latvijā," teikts LNT izplatītajā paziņojumā.

Tāpat tajā norādīts, ka "TV5 ziņu raidījumiem programmā ir atvēlēts atvaļinājums laikā no 26.decembra līdz janvāra vidum, līdzīgi kā tas ir lielākajā daļā televīzijas kanālos Latvijā, kad decembra beigās un janvāra sākumā tiek samazināts pašu ražoto raidījumu apjoms. TV5 Ziņu jaunā sezona sāksies janvāra otrā pusē."

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas