Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Ugunsgrēkā Jūrmalā gājuši bojā divi cilvēki

Svētdien ugunsgrēkā Jūrmalā gājuši bojā divi cilvēki, portālam Diena.lv pavēstīja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

Svētdien ugunsdzēsēji glābēji steidzās uz izsaukumu Jūrmalā, kur no neapsaimniekotas ēkas cēlās liesmas. Ierodoties notikuma vietā, tika konstatēts, ka neapsaimniekotā divstāvu koka mājā ar atklātu liesmu deg telpa 15 kvadrātmetru platībā. Veicot dzēšanas darbus, tika atrasti divi bojāgājuši cilvēki.

Tāpat VUGD vakar saņēma izsaukumu uz Aknīsti, kur ugunsgrēks bija izcēlies dzīvojamā mājā. Ierodoties notikuma vietā, tika konstatēts, pusotrstāva koka daudzdzīvokļu dzīvojamā mājā deg virtuve un istaba 24 kvadrātmetru platībā. Degošajā dzīvoklī cilvēku nebija, bet no blakus dzīvokļa tika izglābts viens cilvēks. 

Naktī uz pirmdienu ugunsdzēsēju glābēju palīdzība bija nepieciešama Jēkabpilī, kur rasošanas ēkā bija izveidojies liels piedūmojums. Ierodoties notikuma vietā, ugunsdzēsēji glābēji konstatēja, ka ražošanas ēkā deg granulu pievadīšanas lenta 120 kvadrātmetru platība un ēkas ārsiena 60 kvadrātmetru platībā.

Aizvadītajās brīvdienās VUGD saņēma 82 izsaukumus – 30 uz ugunsgrēku dzēšanu, 30 uz glābšanas darbiem, bet 22 izsaukumi bija maldinājumi.

Top komentāri

Aizsajūsmasaizrāvāselpa
A
Viņiem nebija dūmu detektora!!!!!!!!!!!!!!!
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas