Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Sestdiena, 4. maijs
Viola, Vizbulīte, Vijolīte

Ulmanis domā, ka darbs Saeimā nav labākais veids kā izmantot savas zināšanas

Eksprezidents Guntis Ulmanis, kurš Saeimā tika ievēlēts no apvienības Par labu Latviju, nolēmis Saeimas ārkārtas vēlēšanās nepiedalīties. "Es esmu nolēmis nekandidēt. Tas ir jautājums par mani personīgi," trešdienas rītā intervijā LNT raidījumam 900 sekundes sacīja G.Ulmanis."Tauta ir vēlējusies un pateikusi savu viedokli.

Tas ir pats svarīgākais sasniegums šajā jautājumā. Vienīgi atlaistajai Saeimas komandai ir jādomā, kāpēc tauta tādā vienprātībā nobalsoja par to, par ko tā nobalsoja. Manuprāt, šādā situācijā visiem pašreizējiem Saeimas deputātiem vajadzētu pdomāt, kandidēt vai nekandidēt. Saeima tomēr ir komanda. Atlaižot Saeimu nevar runāt par to, ka visi 100 deputāti ir bijuši tik slikti," komentējot nesen notikušo referendumu par Saeimas atlaišanu sacīja G.Ulmanis.

Eksprezidents arī sacīja, ka, viņaprāt, darbs Saeimā neesot labākais veids kā izmantot savas zināšanas. "Gan mana pieredze, gan arī pieredze strādājot Saeimā apliecināja to, ka šī nav tā labākā iespēja kā izmantot savas zināšanas."

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas