Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 16. maijs
Edijs, Edvīns

Urbanovičs jaunajā grāmatā nievā latviešu zemniekus un slavē padomju iekārtu

Saskaņas centra (SC) frakcijas līdera Jāņa Urbanoviča vadītais "Baltijas forums" izdevis trešo vēstures grāmatu - "Nākotnes melnraksti", kuras autori nievājoši izsakās par latviešu zemniekiem un slavē padomju laiku iekārtu pēckara Latvijā, svētdien vēsta raidījums Nekā personīga.

Jau iepriekšējos izdevumos autori centās pierādīt, ka Latvijā okupācija nav bijusi, atgādina Nekā personīga. Pirmskara Latviju autori sauc par atpalikušu agrāru zemi, kas nodarbojās ar sīko rūpniecību un to darīja ar atpalikušu tehniku. "Par laimi Padomju Savienība nāca ar piecgades plāniem un izrāvienu ražošanā."

Agrākā Krievijas prezidenta Dmitrija Medvedjeva padomnieks Igors Jurgens Baltijas forumā kopā ar Jāni Urbanoviču un Juri Paideru atklāja trešo kopīgi rakstīto grāmatu “Nākotnes melnraksti”. Grāmatas prezentācijā viens no autoriem Juris Paiders norādījis – "tā kā šī ir grāmatas starptautiska prezentācija, tā tiek noturēta krievu valodā"

Grāmatā slavēta padomju vara un komunistu partija, kas vienmēr "jo sevišķi rūpējusies par tautas materiālā un kultūras līmeņa pacelšanu."

"Neviens no mums trim Padomju Savienību neuzskatīja un neuzskata par ļaunuma impēriju. Jānis komjaunatnes struktūrās auga, es - arodbiedrības, Juris – žurnalistikas, bet mēs nebijām ne margināļi ne disidenti," pēc grāmatas prezentācijas sacīja Jurgens.

Urbanovičs norādījis, ka šajā autoru kolektīvā taps arī ceturtā grāmata.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas