Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Uz Liepājas šosejas vienā posmā pabeigti remontdarbi

Pabeigti būvdarbi Liepājas šosejas posmā no Kaķeniekiem desmit kilometru posmā Blīdenes virzienā un satiksmes ierobežojumu tur vairs nav noteikti, informē va/s Latvijas Valsts ceļi.

Būvdarbi turpinās četros citos Liepājas šosejas posmos 60 kilometru kopgarumā - no Liepupes tilta līdz krustojumam ar reģionālo ceļu Jelgava-Tukums, un tur darbi tiks pabeigti nākamgad. No krustojuma ar reģionālo ceļu Jelgava-Tukums līdz Anneniekiem darbus plānots pabeigt nākamgad, no Durbes līdz Grobiņai darbi turpināsies vēl līdz oktobrim un no Grobiņas līdz Liepājai darbi turpināsies līdz oktobra sākumam.

Remontdarbi notiek arī uz Lielupes tilta un Apšupes pārvada pāri dzelzceļam.

Kā ziņots, Latvijas ceļu remontiem šogad pieejami 250 miljoni eiro, vairāk nekā 100 miljoni eiro no šīs naudas ir Eiropas Savienības fondu līdzfinansējums. Šogad visvairāk remontēs posmus uz Liepājas, Siguldas un Jelgavas šosejas. Šogad plānots sakārtot ap 1000 kilometrus garus autoceļu posmus - 300 kilometrus valsts galveno ceļu, 500 kilometrus valsts reģionālās nozīmes ceļu un 200 kilometrus valsts vietējās nozīmes ceļu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas