Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 17. maijs
Umberts, Herberts, Dailis

VADC lūdz atsaukties asins donorus

Valsts asinsdonoru centrs (VADC) aicina atsaukties visu asins grupu donorus, taču īpaši gaida A rēzus negatīvās un pozitīvās asins grupas donorus.

Donoru aktivitātes samazinājums izteikti jūtams tieši martā, VADC to skaidro ar augsto saslimstības līmeni gada sākumā un aizvadītajā mēnesī. Asinis aizliegts ziedot divas nedēļas pēc slimošanas, tāpēc svarīgs ikkatra cilvēka atbalsts, kurš ir vesels un jūtas gana labi, lai varētu palīdzēt citiem, skaidro VADC Donoru nodaļas vadītāja Tamāra Kļaveniece.

Trešdien, 21. martā, asinis ziedot varēs t/p Alfa, Brīvības gatvē 372 no plkst. 10.00 līdz 14.00, Valsts asinsdonoru centrā, kā arī citās asins ziedošanas vietās Rīgā, Daugavpilī, Jēkabpilī, Jelgavā, Liepājā, Rēzeknē, Valmierā un Ventspilī.

VADC aicina asins donorus sekot līdzi jaunākajai informācijai VADC mājaslapā vai sazināties, zvanot uz VADC bezmaksas informatīvo tālruni 80000003.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vēl viens vaibsts televīzijas portretā

Par publisko skandālu saistībā ar Latvijas Televīzijas lēmumu rīkot EP priekšvēlēšanu diskusijas krievu valodā Guntars Gūte sarunājas ar politologu Jāni Ikstenu.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas