Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

Valmierietis loterijā laimē privātmāju un 20 000 latu zemes iegādei

Kāds 35 gadus vecs uzņēmējs no Valmieras izlozē SuperBingo laimējis iespēju celt privātmāju un 20 000 latu zemes iegādei, portālu Diena.lv informēja Latvijas Loto.

Papildspēles norises laikā no 8.jūnija līdz 17.augustam katru nedēļu tika izlozēts viens finālists, un aizvadītajā nedēļas nogalē visi vienpadsmit veiksminieki ieradās SuperBingo studijā, lai noskaidrotu, kurš būs jaunās mājas un ievērojamā naudas laimesta ieguvējs.

Katram izlozes dalībniekam uz stilizētas ķieģeļu sienas bija jāatver viens lauciņš un jāatrod, kur slēpjas mājas simbols. Veiksmīgākais šoreiz izrādījās piektais lauciņš, kuru izvēlējās spēlētājs ar 5.numuru - Valdis Butkevičs. Vīrietis Latvijas Loto pastāstīja, ka izloze notikusi viņam nozīmīgā datumā - tieši pirms gada šajā dienā viņš atgriezies Latvijā no Cabo Verdes, kur dzīvojis un strādājis pusotru gadu. "Zīmīgs bija arī mans 5.spēlētāja numurs, jo tas ir man veiksmīgs, tāpēc arī izvēlējos atvērt piekto spēles lauciņu un nekļūdījos", tā laimētājs. Pēc papildspēles noteikumiem, laimētājs divas nedēļas var domāt, vai izvēlēties celt māju un saņemt 20 000 latu zemes iegādei, vai atteikties un saņemt kompensācijas laimestu - 50 000 latu. "Man visvairāk noderētu dzīvoklis Rīgā, ko par 50 000 latu varētu nopirkt", domīgi saka laimētājs, bet tā kā viņam esot laiks domāt, viņš to izmantošot, lai rūpīgi visu apsvērtu un izdarītu pareizo izvēli.

Pārējie desmit finālisti - Mārīte Dudko, Juris Baišķis, Juris Edelmanis, Anita Godļevska, Signija Cīrule, Ženija Rožkova, Aldis Brīkšis, Baiba Lamberte, Dace Legzda un Atis Izmailovs katrs laimēja 100 latus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Nākamajā nedēļā iespējamas salnas

Nedēļas nogalē naktis kļūs vēsākas, gaisam nākamās nedēļas tumšajā laikā atdziestot līdz pat nullei grādu, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra sinoptiķu prognozes.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas