Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Trešdiena, 8. maijs
Staņislava, Staņislavs, Stefānija

Valsts austrumos sals sasniedz -18 grādu; vējš aukstumu padara nepatīkamāku

Ceturtdienas rītā Kurzemē, Zemgales rietumos un Jūrmalā gaisa temperatūra pazeminājusies līdz -9..-12 grādiem, pārējā valstī sals sasniedzis -13..-18 grādu, zemākā temperatūra reģistrēta Alūksnē, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra dati.

Brāzmainā vēja dēļ sals šķiet lielāks - komforta temperatūra ir no -18 grādiem valsts rietumu daļā līdz -28 grādiem vietām austrumu novados.

Valsts lielākajā daļā turpinās zemais putenis jeb sniegvilksnis, vietām Kurzemē tas joprojām ir spēcīgs. Ziemeļu, ziemeļaustrumu vēja ātrums brāzmās aizvien sasniedz 9-14 metru sekundē, Kurzemes piekrastē un Jūrmalā 13-18 metru sekundē.

Rietumlatvijā mākoņains laiks, daudzviet krīt neliels sniegs, vietām snieg spēcīgāk. Pārējā valstī maz mākoņu.

Rīgā neliels mākoņu daudzums, ziemeļu vējš ar brāzmām līdz 12 metriem sekundē putina iepriekš sasnigušo sniegu. Gaisa temperatūra -12..-13 grādu, kas vējā šķiet kā 20 grādu sals.

Maksimālā gaisa temperatūra trešdien Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra novērojumu tīklā bija no +2 grādiem Rucavā līdz -6 grādiem Alūksnē.

4.janvāra augstākā gaisa temperatūra Eiropā bija +21..+22 grādi Spānijas dienvidu piekrastē. Zemākā gaisa temperatūra naktī uz ceturtdienu -41 grāds Skandināvijas ziemeļos un -44 grādi Krievijas ziemeļos.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pūpols ieņems Melbārdes vietu EP

No Nacionālās apvienības (NA) saraksta Eiropas Parlamenta (EP) vēlēšanās startējošais Ansis Pūpols stāsies Daces Melbārdes (JV) vietā Eiropas Parlamentā (EP), viņai noliekot mandātu priekšlaicīgi.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas