Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Valsts policija lūdz atsaukties Rīgas centrā notikušas zādzības aculieciniekus

Valsts policija (VP) par zādzību, kas notikusi janvāra sākumā kādā veikalā Rīgas centrā, aizturējusi vairākas personas. Policija lūdz atsaukties aculieciekus, kuri redzējuši notikušo.

VP Rīgas reģiona pārvaldes Centra iecirkņa policisti 10.janvārī ap pulksten 20:20 saņēma izsaukumu uz kādu veikalu Rīgā, 13. janvāra ielā, kur vairāki jaunieši izdarījuši zādzību. 

Veikalā bija ienākusi jauniešu kompānija, kas savstarpēji sarunājušies gan latviešu, gan krievu valodās, un vairākas personas sākušas zagt dažādas pārtikas preces. Zādzības laikā viens no jauniešiem, cenšoties apgrūtināt ļaundaru atpazīšanu, iepūtis sejā smaržas gan pārdevējai, gan kādam klientam. Pēc izdarītās zādzības jaunieši aizbēguši no notikuma vietas.

Rīgas Centra iecirkņa policisti izmeklēšanas laikā noskaidroja iespējamās vainīgās personas un aizturēja septiņus jauniešus – 1994.gadā, 1992.gadā, divus 1996.gadā un divus 1998.gadā dzimušus puišus un 1995.gadā dzimušu meiteni. Šobrīd tiek skaidrota vēl viena ļaundara, kurš piedalījās zādzībā, personība.

Visas aizturētās personas, kuras jau iepriekš nonākušas policijas redzeslokā par zādzībām, atzina savu vainu noziegumā. Pret visiem aizturētajiem ir uzsākts kriminālprocess par zādzību nelielā apmērā, savukārt pret ļaundari, kurš iepūtis sejā smaržas veikala pārdevējai un kādam klientam, tiks uzsākts kriminālprocess par huligānismu un zādzību.

Lai sniegtu izmeklēšanai nepieciešamo informāciju, policija lūdz atsaukties attēlā redzamo vīrieti, kurš bijis notikušās zādzības aculiecinieks. VP aicina atsaukties aculieciniekus, zvanot uz tālruņa numuriem 67086200 vai 67086237.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Likumprojekts ignorē vietējos uzņēmējus

Par zaļās politikas nozīmi transporta jomā un valdības līdzšinējo politiku Guntars Gūte sarunājas ar Latvijas Biodegvielas un bioenerģijas asociācijas (LBBA) valdes locekli Induli Stikānu .

KNAB un SAB neesot saņēmis nevienu iesniegumu no Kadžuļa

Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) līdz šim nav saņēmis nevienu iesniegumu no uzņēmēja Renāra Kadžuļa vai kādas citas personas saistībā ar iespējamu 2014.gada Saeimas vēlēšanu rezultāt...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas