Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +11 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldei jauns priekšnieks

Ceturtdien, 15. februārī, par Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes priekšnieku kļuvis līdzšinējais Saldus iecirkņa priekšnieks pulkvežleitnants Indulis Blīgzna, portālu Diena.lv informēja Valsts policijā.

Kā vienu no prioritātēm jaunajā amatā Blīgzna min "nekomplekta" jautājuma risināšanu, uzsverot, ka aktīvi jāveic pasākumi policijas darbinieku skaita palielināšanai. Jāmotivē arī jaunieši mācībām Valsts policijas koledžā. Par būtisku Blīgzna uzskata sadarbības veicināšanu starp Kurzemes reģiona pārvaldes struktūrvienībām nolūkā panākt efektīvu, plānveidīgu struktūrvienību spēku un resursu izmantošanu.

Starp svarīgākajiem uzdevumiem jaunais Kurzemes reģiona pārvaldes priekšnieks min kontrolējošo un uzraugošo iestāžu aktuālo rekomendāciju, ieteikumu realizēšanu viņam pakļautajās struktūrvienībās.

Blīgzna dienesta gaitas sācis 1995. gadā, bet 2000. gadā beidzis Policijas akadēmiju, kur ieguvis maģistra grādu tiesību zinātnē. No 1998. gada strādājis Valsts policijas Saldus rajona policijas pārvaldes Kriminālpolicijas nodaļā. No 2006. gada turpat turpināja darbu Kārtības policijas biroja priekšnieka amatā, bet no 2009. gada līdz šim brīdim bija Saldus iecirkņa priekšnieks.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas