Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Otrdiena, 7. maijs
Henrijs, Jete, Henriete, Enriko

VARAM turpmāk organizēs preses brīfingus video tiešraidēs

Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija turpmāk organizēs preses brīfingus video tiešraidēs, tādējādi sniedzot iespēju arī reģionālajiem medijiem ātrā un ērtā veidā saņemt atbildes uz interesējošiem jautājumiem.

Kā informēja VARAM Preses un sabiedrisko attiecību daļā, no ministrijas apspriežu telpas aktīvi plāno piedalīties arī vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrs Edmunds Sprūdžs (RP). Taču, iespējams, kopā ar ministru preses brīfingos piedalīsies arī citi ministrijas vadības pārstāvji, bet citas reizes - ministra prombūtnes laikā vai arī jautājuma specifikas dēļ - tikai kāds no ministrijas atbildīgajiem darbiniekiem.

"Katru dienu saņemam ļoti daudz žurnālistu jautājumu, kuri pārklājas. Šāda video tiešraide ļaus uzrunāt daudzus žurnālistus vienlaicīgi, tādējādi optimizējot gan žurnālistu, gan arī ministrijas darbību," jaunā saziņas veida ieviešanu skaidro Sprūdžs.

Ministrs arī uzsver, ka šī ir iespēja komunicēt ar žurnālistiem un arī ieinteresētajiem iedzīvotājiem no attālākiem Latvijas reģioniem. "Lai gan Latvijā nav tūkstošiem kilometru attālas vietas, mums tik un tā ir jāmācās biežāk saziņai izmantot tehnoloģiskās iespējas. Tas attiecas gan uz konferencēm, apspriedēm, arī divpusējām sarunām. Tāpēc tikai likumsakarīgi, ka mēs ar reģionu un arī Rīgas žurnālistiem sazināmies šādā video tiešraidē," piebilst ministrs.

Pirmais šāds brīfings notiks jau trešdien plkst.11, kad ministrs atbildēs uz jautājumiem par Nacionālā attīstības plāna 2014.-2020.gadam vīzijas iecerēm un pašvaldību darba pārraudzības uzlabošanu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas