Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Otrdiena, 7. maijs
Henrijs, Jete, Henriete, Enriko

Vecgada vakarā LTV1 bija skatītākais TV kanāls Latvijā

Vecgada vakarā televīzijas skatītāji deva priekšroku Latvijas Televīzijai (LTV), jo laika posmā no plkst.21 līdz 24 LTV1 vidēji vēroja 142 900 televīzijas skatītāju, liecina jaunākie TNS dati.

Tādējādi 31.decembra vakarā LTV1 kļuva par skatītāko TV kanālu ar skatīšanās laika daļu ("share") - 16,7%.

Skatītākā 31.decembrī bija gadumijas svētku uguņošana un Latvijas valsts himnas atskaņojums LTV1 ēterā. To vidēji vēroja 276 100 Latvijas iedzīvotāju vecumā no četriem gadiem. Otra skatītākā pārraide bija Latvijas Valsts prezidenta Raimonda Vējoņa uzruna Jaunajā gadā LTV1 kanālā, ko vēroja 275 000 televīzijas skatītāju. Savukārt trešā skatītākā pārraide bija Ministru prezidentes Laimdotas Straujumas (Vienotība) uzruna gadumijā, kuru LTV1 ēterā skatījās 248 600 cilvēku.

No visiem TV kanālos piedāvātajiem Vecgada vakara izklaides žanra koncertiem televīzijas skatītāji deva priekšroku LTV1 ēterā demonstrētajam Vecgada vakara koncertam ar Raimondu Paulu Laimīgu Jauno gadu!. To vēroja 135 100 skatītāju.

Koncertā Laimīgu Jauno gadu! svētku sajūtas ieskandināja Latvijas Radio bigbends un Latvijas skanīgāko balsu īpašnieki - Aminata Savadogo, Linda Leen, Kristīne Prauliņa, Agnese Rakovska, Viktors Lapčenoks, Intars Busulis, Dons, Daumants Kalniņš, Ralfs Eilands, Kārlis Lācis, "Akustiskais ģitāru trio", vokālā grupa "Framest" un izcilais zviedru trompetists Lasse Lindgrēns. Pie klavierēm - Raimonds Pauls. Viņš bija arī šī koncerta idejas līdzautors.

Kopumā 2015.gads LTV1 kanālam ir bijis izaugsmes gads - no trešā skatītākā TV kanāla LTV1 ir pakāpies uz otro pozīciju, skatīšanās laika daļu palielinot no 9,2% iepriekš, 2014.gadā, uz 9,7%. Vidēji viens TV skatītājs 2015.gadā LTV1 dienā vēroja 79 minūtes, savukārt 2014.gadā - 74 minūtes.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pirmdien daudzviet ilgstoši līs

Jaunā nedēļa sāksies ar lietainu un salīdzinoši vēsu laiku, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas