Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +6 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Vecgada vakars būs pārsvarā sauss, 1.janvārī gaidāms sniegputenis un lietus

31.decembra vakarā Latvijā nav gaidāmi būtiski nokrišņi, bet Jaungada naktī no ziemeļrietumiem sāks puteņot un līt, prognozē sinoptiķi.

Atbilstoši pašreizējai Global Forecast System prognozei daudzviet Kurzemē un vietām Vidzemē nelieli nokrišņi sāksies pirms pusnakts, bet stiprākais sniegputenis gaidāms nakts izskaņā un dienas pirmajā pusē Vidzemē, Latgalē un Sēlijā. Kurzemē galvenokārt līs. Rīgā ap pusnakti varētu sākt nedaudz snigt, dažas stundas vēlāk gaidāms stiprāks sniegputenis, ko nomainīs lietus.

Vecgada vakarā Latgalē būs bezvējš un vietām veidosies īslaicīga migla, pārējā Latvijā sāks pastiprināties dienvidu, dienvidrietumu vējš. Pusnaktī Kurzemes piekrastē un Ziemeļvidzemes piekrastē vēja spēks brāzmās sasniegs 14-19 metru sekundē, vēlāk brāzmains vējš pūtīs visā Latvijā, 1.janvāra vakarā tas nedaudz pierims.

Gaisa temperatūra 31.decembra vakarā būs +1..-4 grādi, naktī no rietumiem sāks ieplūst siltāks gaiss, un maksimālā temperatūra Jaungada dienā gaidāma no +1..+2 grādiem valsts galējos austrumos līdz +7 grādiem Kurzemes rietumkrastā.

Trešdien un ceturtdien, 2. un 3.janvārī, lietu nomainīs sniegs un putenis, piekrastē iespējama sniega vētra - Kurzemes rietumkrastā ziemeļu, ziemeļrietumu vēja ātrums brāzmās var sasniegt 30 metru sekundē. Visu Latviju pārklās sniegs un atgriezīsies sals, bet gada pirmās nedēļas nogalē atkal iespējams atkusnis, aukstāks laiks saglabāsies valsts austrumos, kur sniega dziļums vietām var pārsniegt 20 centimetru.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Likumprojekts ignorē vietējos uzņēmējus

Par zaļās politikas nozīmi transporta jomā un valdības līdzšinējo politiku Guntars Gūte sarunājas ar Latvijas Biodegvielas un bioenerģijas asociācijas (LBBA) valdes locekli Induli Stikānu .

KNAB un SAB neesot saņēmis nevienu iesniegumu no Kadžuļa

Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) līdz šim nav saņēmis nevienu iesniegumu no uzņēmēja Renāra Kadžuļa vai kādas citas personas saistībā ar iespējamu 2014.gada Saeimas vēlēšanu rezultāt...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas