Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Vējonis Valsts policijas 100. gadadienā novēl turpināt darbu pie iekšējās drošības attīstības

Valsts prezidents Raimonds Vējonis trešdien piedalījies Latvijas Valsts policijas dibināšanas 100. gadadienai veltītajā svinīgajā pasākumā Rīgas Latviešu biedrības namā, sveicot likumsargus apaļajā jubilejā.

Prezidents pateicās visiem Valsts policijas darbiniekiem par darbu, katru dienu rūpējoties par mūsu valsts un tās iedzīvotāju drošību.

“Valsts policijas darbinieki, apzinoties risku pašu veselībai un dzīvībai, ik dienas strādā, lai Latvijas iedzīvotāji varētu justies droši gan savās mājās, gan pilsētu ielās – lai tiktu nodrošinātas personas tiesības, interešu aizsardzība, mazināta vardarbība ģimenēs, stiprināts tiesiskums valstī un nodrošināta sabiedriskā kārtība un drošība,” uzsvēra Raimonds Vējonis.

Valsts prezidents atzina, ka mūsdienu mainīgajos ģeopolitiskajos apstākļos ir īpaši būtiski, lai Valsts policijā strādātu labi apmācīts un ekipēts personāls. Tomēr ne mazāk svarīga ir Valsts policijas darbinieku gatavība vienmēr pildīt sev uzticētos pienākumus un turēt augstu policista godu, jo ikviens policijas darbinieks veido Latvijas tēlu tās iedzīvotāju un viesu acīs.

Vējonis atzīmēja, ka Valsts policijas darbinieki ikdienā iestājas ne tikai par mūsu valsts un tās iedzīvotāju drošību Latvijā, bet arī stiprina drošību ārpus mūsu valsts robežām, sadarbojoties ar kolēģiem visā pasaulē. “Valsts policijas profesionalitāte un zināšanas ir augsti novērtētas arī starptautiski,” norādīja Valsts prezidents.

Prezidents pateicās Valsts policijas darbiniekiem arī par darbu, kas ik dienas tiek darīts, rūpējoties par mūsu bērnu drošību, preventīvi novēršot briesmas un izglītojot mūsu valsts mazākos un neaizsargātos iedzīvotājus.

“Valsts policijas 100. gadadienā novēlu neapstāties pie jau sasniegtā un turpināt mērķtiecīgu darbu pie iekšējās drošības attīstības, nodrošinot Valsts policijas darbam nepieciešamos tehniskos līdzekļus, uzlabojot policistu darba un sociālos apstākļus,” novēlēja Raimonds Vējonis.

Top komentāri

viesis
v
Skaistas blēņas priekš kaķiem. iekšējā drošība ir pēdējais ieraksts Latvijas valsts varas prioritāšu sarakstā. (pēdējais ir domāts burtiski, pašā lejasgalā).
FiFaa
F
No kura laika MUSORIEM ir 100gade.
:)
:
Abiem ļoti līdzīgas,labi nobriedušas(nobarotas) mordas
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas