Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +2 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 9. maijs
Klāvs, Einārs, Ervīns

Vešņakovs: Paziņojumi par Krieviju kā agresoru un draudu mieram Eiropā ir pārspīlēti

Pārspīlēti ir paziņojumi, ka Krievija rīkojas agresīvi un apdraud mieru Eiropā, LTV Dienas ziņās uzreiz pēc viesošanās Latvijas Ārlietu ministrijā sacīja Krievijas vēstnieks Latvijā Aleksandrs Vešņakovs.

"Cilvēkiem, kas šodien sapulcējās pie mūsu vēstniecības es varu pateikt, ka mēs arī esam pret karu. Mēs esam par to, lai Ukrainā nesākas pilsoņu karš. Mēs esam par to, lai Ukrainas teritorija paliktu Ukrainas teritorija," teica diplomāts.

Viņš norādīja, ka lēmumi par militārām aktivitātēm tiks pieņemti pēc tā, kā uzvedīsies politiskie spēlētāji Ukrainā. Patlaban tie, kas ir pie varas Kijevā, esot pārkāpuši vienošanās un rīkojas nelikumīgi.

"Lēmumi par karaspēka izmantošanu tiks pieņemti tikai tad, kad reāli tiks apdraudētas mūsu tautiešu dzīvības," teica Vešņakovs.

Jau ziņots, ka svētdien, lai apspriestu situāciju Ukrainā, Vešņakovs bija izsaukts uz Latvijas Ārlietu ministriju. Tikmēr pie Krievijas vēstniecības Rīgā pulcējās piketētāji, protestējot pret Krievijas parlamenta 1.marta lēmumu atļaut Krievijai ievest savu karaspēku Ukrainas teritorijā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas