Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Otrdiena, 23. aprīlis
Jurģis, Juris, Georgs

Vilkaste noliedz Vaškeviča pazušanu

Uzņēmēja Ināra Vilkaste kategoriski noliedz publiski izskanējušo informāciju, ka viņas vīrs, no amata atstādinātais Finanšu ministrijas ierēdnis Vladimirs Vaškevičs, būtu pazudis.„Nav iemesla meklēt sensāciju, kur tās nav. Vaškeviča atrašanās vieta tiesai ir zināma. Tomēr, tā kā šis process ir slēgts un lai nekaitētu tiesvedībai, sīkāka informācija par Vaškeviča ārstniecības iestādi netiks sniegta,” skaidroja Vilkaste.

Tāpat nevietā esot pārmetumi par Vaškeviča iesniegto pērnā gada deklarāciju, kur vienīgais ienākumu avots ir I.Vilkastes dāvinājums."Šeit drīzāk būtu jājautā, cik taisnīga ir mūsu sociālā sistēma, kad ierēdņiem, kuri cietuši pildot amata pienākumus, no valsts nepienākas nekādi pabalsti vai finanšu palīdzība?" neizpratnē norāda I.Vilkaste.Pat tad, ja Vaškeviča veselības stāvoklis ļautu strādāt, viņš to nedrīkstētu darīt, kamēr viņš ir atstādināts no amata un tiesvedības process nav noslēdzies. Šajā situācijā personai ir liegtas jebkādas iespējas gūt ienākumus.

Jau ziņots, ka TV3 raidījums Nekā personīga pagājušajā nedēļā vēstīja, ka Vaškevičs kā savu dzīvesvietu deklarējis žēlsirdīgo brāļu ordeņa slimnīcu Vīnē, bet faktiski viņš tur neesot sastopams. Vaškeviča pārstāvji, prokuratūra un tiesa oficiāli neapstiprina aizdomas par ierēdņa pazušanu, tomēr viņu varētu izsludināt starptautiskā meklēšanā, ziņoja raidījums.

V. Vaškevičs ir apsūdzēts kukuļdošanas lietā, kura aizkavējas pirmajā tiesu instancē, jo viņš ilgstoši ārstējas ārzemēs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas