Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Otrdiena, 28. maijs
Vilhelms, Vilis

Vilnītis: manā vietā varētu nākt Maizītis

Nākamais Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja (KNAB) priekšnieks, iespējams, varētu būt bijušais ģenerālprokurors Jānis Maizītis, tādu viedokli preses konferencē pauda tagadējais KNAB vadītājs Normunds Vilnītis, ziņo db.lv.Runājot par viņam adresētajiem pārkāpumiem, viņš nenoliedza, ka tādi bijuši, taču tie nav radījuši tiesiskas sekas, raksta db.

lv.N.Vilnītis atzina, ka savā darbā ir pieļāvis pārkāpumus, taču tiem nav bijušas tiesiskas sekas.Kā šodien preses brīfingā norādīja Vilnītis, pārkāpumus nepieļauj tikai tie, kuri neko nedara, ziņo LETA.KNAB priekšnieks pauda prieku par to, ka viņa pārkāpumus ir nolemts atslepenot, jo tagad sabiedrība varēs objektīvi izvērtēt, kādi tie ir bijuši un vai tādēļ ir bijis pamats viņa atbrīvošanai no amata.Vilnītis atzina, ka, nonākot KNAB priekšnieka amatā, viņam ir bijuši divi rīcības varianti - iet tikai pa straumi vai dažbrīd pretoties tai. "Es biju gatavs iet arī pret straumi, nu un tas ir rezultāts," sacīja N.Vilnītis.N.Vilnītis ir pārliecināts, ka Saeima lems par viņa atbrīvošanu no amata, taču KNAB priekšnieks neko nenožēlo. Viņš jau esot rēķinājies, ka tā būs, ziņo LETA.N. Vilnītis nav apsvēris iespēju pārsūdzēt vai kā citādi apstrīdēt komisijas, kas vērtē viņa atbilstību amatam, pieņemto atzinumu, raksta LETA.

Jau ziņots, ka ceturtdien Saeimas deputāti lems par to vai N.Vilnītis jāatstādina no KNAB priekšnieka pienākumu veikšanas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas