Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Viltus trauksmes dēļ evakuēti IKEA apmeklētāji un darbinieki

Viltus trauksmes dēļ svētdien ap pusdienlaiku evakuēti pirms dažām dienām Rīgas pievārtē atklātā Zviedrijas mājokļu labiekārtošanas preču kompānijas IKEA veikala apmeklētāji un darbinieki, aģentūru LETA ar sabiedrisko attiecību uzņēmuma starpniecību informēja veikala vadītāja Inga Filipova.

Saskaņā ar viņas sniegto informāciju, šodien ap plkst.13 IKEA veikala darbinieki un apmeklētāji tika evakuēti no ēkas, jo aktivizējās signalizācijas sistēma. Signalizācijas sistēmu aktivizēja uzkopšanas darbi tehniskajās telpās.

"Visi darbinieki un apmeklētāji ir droši pametuši ēku. Darbinieku un apmeklētāju drošība ir IKEA augstākā prioritāte, tāpēc evakuācijas process norisinājās bez aizķeršanās," apgalvoja Filipova.

Pēc signalizācijas sistēmas aktivizācijas cēloņa noteikšanas veikals savu darbību ir atsācis. Uzņēmums atvainojas klientiem par sagādātajām neērtībām.

Kā ziņots, IKEA veikals Rīgas pievārtē apmeklētājiem durvis vēra ceturtdien, 30.augustā, pulcējot tik daudz interesentu, ka tiem nācās pie veikala gaidīt rindā. Arī vakar aģentūra LETA pie IKEA veikala novēroja rindu.

Jaunā veikala platība ir 34 500 kvadrātmetru, bet teritorija kopumā aizņem desmit hektārus. Veikalā darbojas arī IKEA restorāns ar 450 sēdvietām, kā arī bistro un Zviedrijas pārtikas preču veikals.

Kopējie līdzšinējie ieguldījumi IKEA veikala izveidē Latvijā ir vairāk nekā 50 miljoni eiro.

IKEA franšīzes ņēmējs Latvijā ir SIA Paul Mason Properties, kura īpašniekam pieder arī IKEA veikals Lietuvā un Islandē.

Kompānija IKEA izveidota 1943.gadā. Pašlaik 50 pasaules valstīs darbojas 410 IKEA veikalu

Top komentāri

bet
b
kā kaut kāda Inga Filipova tur tika darbā? kāpēc nekur nebija darba sludinājuma, ka IKEA vajag veikala vadītāju?? Atkal blatu sistēmā-kā pie bolsevikiem.
hello
h
Ne dienu bez ziņām par Ikea...
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas