Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 10. maijs
Maija, Paija

Virszemes maksas TV apraidi no 2014.gada nodrošinās Lattelecom

Otrdien, 18.jūnijā, ar Ministru kabineta (MK) rīkojumu apstiprināts konkursa „Maksas televīzijas pakalpojuma nodrošināšana zemes apraidē” rezultāts, nosakot SIA „Lattelecom” par konkursa uzvarētāju.

SIA „Lattelecom” kandidatūru bija izvirzījusi konkursa komisija, kuras sastāvā bija iekļauti pārstāvji no Satiksmes ministrijas, Kultūras ministrijas, Konkurences padomes un Nacionālās elektronisko plašsaziņas līdzekļu padomes. 

Izvērtējot SIA „Lattelecom” piedāvājumu, konkursa komisija konstatēja, ka SIA „Lattelecom” piedāvājums sagatavots un noformēts atbilstoši konkursa nolikuma norādītajām noformēšanas prasībām, iesniegtie dokumenti apliecina SIA „Lattelecom” atbilstību konkursa nolikuma noteiktajām kvalifikācijas prasībām pretendentam un SIA „Lattelcom” piedāvājumā ietvertais tehniskais piedāvājums atbilst konkursa nolikuma noteiktajām prasībām.

Konkursa komisija SIA „Lattelecom” kopā piešķīra 96 punktus no 100. Ņemot vērā iepriekš minēto, konkursa komisija nolēma atzīt SIA „Lattelecom” par konkursa „Maksas televīzijas pakalpojuma nodrošināšana zemes apraidē” uzvarētāju un pieņēma lēmumu šo kandidatūru virzīt apstiprināšanai MK.

SIA „Lattelecom” piedāvājumā ietvertā pakalpojuma nodrošināšanas stratēģija paredz piedāvāt augsti kvalitatīvu TV saturu ar iespēju izvēlēties TV programmu klāstu atbilstoši klientu interesēm, nodrošināt modernas papildu iespējas un kvalitatīvu klientu apkalpošanas servisu visā Latvijā.

SIA „Lattelecom” nodrošinās virszemes maksas televīzijas apraidi no 2014.gada 1.janvāra līdz 2021.gada 31.decembrim, pirms tam noslēdzot līgumu ar VAS „Latvijas Valsts radio un televīzijas centrs” par infrastruktūras izmantošanu maksas televīzijas programmu zemes izplatīšanas ciparformātā nodrošināšanai.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas