Laika ziņas
Šodien
Skaidrs

Zatleram pirks melnu limuzīnu ar brūnu ādas salonu un velūra paklājiņiem

Aizsardzības ministrija izsludinājusi konkursu luksus klases limuzīna iegādei, ko plānots nodot eksprezidenta Valda Zatlera lietošanā, ziņo portāls pietiek.com, norādot, ka ne visas konkursa tehniskajā specifikācijā ietvertās prasības var izskaidrot ar Militārās policijas izvirzītajiem drošības apsvērumiem - daļa pieprasīto "ekstru" liek domāt par limuzīna nākamo saimnieku vēlmēm. 

Plānots, ka limuzīna cena nedrīkst pārsniegt 87 888 latus.

Kopš Valsts prezidenta pilnvaru beigām V.Zatlers pārvietojas ar valsts piešķirtu pavecu Chrysler minivenu, kurā nereti kopā ar viņu redzami citi Zatlera reformu partijas pārstāvji. V.Zatlers jau iepriekš bija paudis vēlmi, lai viņa vajadzībām tiek iepirkts jauns limuzīns, priekšroku dodot Audi markas mašīnai un vēlams – melnā, nevis sudrabotā krāsā, kas būtu vieglāk kopjama. Nule izsludinātā konkursa tehniskajā specifikācijā nav minēts, kādas markas auto tiks dota priekšroka, jo tas sašaurinātu pretendentu loku, bet ir ietverta vēlme par auto krāsu.

Noteikts, ka limuzīnam jābūt melnā krasā, bet salona apdarei – no brūnas ādas, tāpat salonā jābūt koka apdares dekoram, audio sistēmai ar skaļruņiem priekšā un aizmugurē, kā arī dalītai klimata kontrolei priekšā un aizmugurē. Bet automašīnas salonam jābūt izklātam ar velūra paklājiem.

Konkurss noslēgsies 12. decembrī. 

Plānots, ka ar jauno limuzīnu V.Zatlers pārvietosies vismaz trīs gadus, kad tiks domāts par jaunu auto. Pēc tam šo auto valsts iecerējusi izmantot augstistāvošu viesu pārvadāšanai, tādēļ konkursa tehniskajā specifikācijā ietverta prasība par karoga kātiem pie priekšējā labā un kreisā automašīnas spārna.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kultūras ministre Logina atkāpjas no amata

Kultūras ministre Agnese Logina (P) nolēmusi personīgu iemeslu dēļ atkāpties no ministres amata, un šos pienākumus viņa beigs pildīt 17.jūnijā, aģentūru LETA informēja Kultūras ministrijas sabi...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas