Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Žurnālisti ierodas apskatīt Zatlera dzīvokli

Otrdien, 19.martā žurnālistiem bija izdevība paviesoties eksprezidenta Valda Zatlera dzīvoklī, lai novērtētu tā stāvokli un nepieciešamību pēc kapitālā remonta. 

Jau ziņots, ka sabiedrībā plašu rezonansi izraisījusi ziņa, ka pirms pāris mēnešiem teju par pusmiljonu latu iegādātajam V.Zatlera dzīvoklim nepieciešams vairāk kā 80 tūkstošu latu vērts remonts. Dzīvoklis atrodas Elizabetes ielā, blakus tam atrodas Austrijas vēstniecība un restorāns Vincents, pretī Kronvalda parks un Pasaules tirdzniecības centrs.

V. Zatlera dzīvokli, kas eksprezidentam pienākas saskaņā ar likumu, meklēja īpaši izveidota komisija, kas no vairākiem variantiem par labāko atzina uzņēmējai Irēnai Pulkinenai piederošo Elizabetes ielas dzīvokli, ko V. Zatlera vajadzībām iepriekš īrēja. Galvenais kritērijs bija cena, bet vērtēts tika arī mājas tehniskais stāvoklis. Lai gan dzīvoklis atzīts par tūlītējai lietošanai derīgu, jau pēc pāris mēnešiem piestādīta remonta tāme par aptuveni 81 tūkstoti latu.

VNĪ pārstāvis Artis Dzirkalis Latvijas radio skaidroja, ka V.Zatleram iegādāts lētākais no piedāvātajiem dzīvokļiem, kas atbilduši komisijas prasībām. Remonts nepilnus 200 kvadrātmetrus plašajā dzīvoklī veikts pirms 10 gadiem un Zatlers lūdzis veikt uzlabojumus. Apsekošanā konstatēts, ka jāmaina gāzes katls, logi, jāveic vēl virkne darbu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Šeit ir Latvija un viena valsts valoda – latviešu

Par ārlietu ministra maiņu, krievu valodu kā instrumentu Krievijas ģeopolitisko mērķu sasniegšanai mūsu publiskajā telpā un par globālo nenoteiktību intervijā Agnesei Margēvičai spriež politolo...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas