Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā 0 °C
Apmācies
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Hakeri ieguvuši datus par visiem ASV federālo iestāžu darbiniekiem

ASV valdības kadru datus uzlauzušie hakeri ieguvuši informāciju par visiem federālo iestāžu darbiniekiem, ceturtdien paziņoja Amerikas valdības darbinieku federācija.

Vēstulē varasiestādēm arodbiedrība norāda, ka hakeri, kas tiek saistīti ar Ķīnu, ieguvuši konfidenciālus identifikācijas numurus, kas ir vajadzīgi visiem amerikāņiem, lai dabūtu darbu, autovadītāja apliecību vai bankas kontu.

"Mēs uzskatām, ka sociālās apdrošināšanas numuri netika šifrēti, kas ir absolūti šokējoša kiberdrošības nolaidība," vēstulē raksta arodbiedrības prezidents Deivids Kokss. "Hakeru rīcībā tagad ir visi personīgie dati par katru federālo darbinieku, katru federālo pensionāru un miljonu bijušo federālo darbinieku."

Amerikas valdības darbinieku federācija paziņoja, ka uzlauzta arī informāciju par personu adresēm, dzimšanas datumu, algu un dienestu armijā.

ASV valdība pagājušajā nedēļā atzina, ka hakeri piekļuvuši informācijai, kas saistīta ar vismaz četriem miljoniem esošo un bijušo federālo iestāžu darbinieku.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Krievijā nogāzies bumbvedējs Tu-22M3

Krievijā Stavropoles novadā nogāzies Ukrainas spēku notriekts Krievijas tāla darbības rādiusa bumbvedējs Tu-22M3, piektdien pavēstīja Ukrainas un Krievijas amatpersonas.

Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits