Laika ziņas
Šodien
Sniega pārslas
Rīgā +1 °C
Sniega pārslas
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Tramps izraugās budžeta direktoru Malveiniju par sava personāla vadītāju

ASV prezidents Donalds Tramps piektdien izraudzījās Baltā nama budžeta direktoru Miku Malveiniju Baltā nama personāla vadītāja amatam.

Tramps tviterī paziņoja, ka Malveinijs "tiks nominēts par Baltā nama personāla vadītāja pienākumu izpildītāju, nomainot ģenerāli Džonu Keliju, kurš ar izcilību kalpojis mūsu Valstij".

"Miks ir paveicis izcilu darbu, esot [ASV] Administrācijā," tvītoja Tramps. "Es ar nepacietību gaidu, kad strādāšu kopā ar viņu šajā jaunajā amatā, mums turpinot PADARĪT AMERIKU ATKAL DIŽU! Džons [Kelijs] paliks [amatā] līdz gada beigām. Viņš ir DIŽS PATRIOTS, un es gribu personīgi pateikties viņam par viņa kalpošanu!"

Baltā nama personāla vadītāja iecelšana nav jāapstiprina Senātam.

Malveinijam, kurš kļūs par trešo Baltā nama personāla vadītāju Trampa prezidentūras laikā, šis būs trešais amats viņa administrācijā. Malveinijs ir Pārvaldības biroja vadītājs un vienlaicīgi vadījis arī Patērētāju finansiālās aizsardzības biroju.

Dažas stundas pirms Trampa paziņojuma cits kandidāts uz šo amatu – bijušais Ņūdžersijas štata gubernators Kriss Kristijs – atteicās no kandidēšanas, kā iemeslu minot ģimenes apstākļus. Kristijs ceturtdien bija ticies ar Trampu, lai apspriestu potenciālo jauno amatu.

Tramps ceturtdien paziņoja, ka apsver piecas kandidatūras. Starp tām bija viņa 2016.gada kampaņas menedžera vietnieks Deivijs Bosijs, ASV tirdzniecības pārstāvis Roberts Laitaizers un finanšu ministrs Stīvens Mnučins.

Pirmais Baltā nama personāla vadītājs Trampa prezidentūras laikā bija Reinss Prībuss, kurš bija šajā amatā sešus mēnešus līdz 2017.gada jūlijam.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Putins apgalvo, ka piekritis Navaļnija apmaiņai

Krievijas diktators Vladimirs Putins paziņojis, ka dažas dienas pirms opozicionāra Alekseja Navaļnija nāves cietumā viņš no kādas personas saņēmis piedāvājumu apmainīt Navaļniju pret Rietumos ieslod...

Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits