Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

FOTO: IKEA atbilde lietuviešu pārim, kurš veikalā sastrādāja blēņas

Pagājušajā nedēļā kāds jauns pāris no Viļņas izspēlēja joku, visas IKEA Lietuvas veikalā esošās ierāmētas bildes nomainot pret savām personīgajām fotogrāfijām. Lai gan pāra fotogrāfijas no veikala pazuda pāris stundu laikā, IKEA darbinieki ir pieņēmuši izaicinājumu un rāmīšos izlikuši savas personīgās bildes, vēsta uzņēmums.

"Jaunais pāris savā blogā rakstīja, ka izdomājuši visas bildes IKEA veikalā nomainīt pret savējām, lai padarītu veikala ekspozīciju personiskāku un oriģinālāku. Taču viņi nezināja to, ka IKEA ekspozīcijās esošās bildes nav izvēlētas nejauši", atklāj Kristina Mažeikīte, IKEA mārketinga vadītāja Baltijas valstīs.

Patiesībā daļa IKEA veikalā redzamo fotogrāfiju ir uzņēmuma darbinieku uzņemtas, savukārt vēl daļa bilžu ir rūpīgi atlasītas no IKEA arhīviem, tematiski pielāgojot tās katras istabas iekārtojumam un nolūkam. Piemēram, ja istaba iekārtota bērniem, tad tajā izvietotajos rāmīšos salikti dzīvespriecīgi attēli ar bērniem. 

"Lai to pierādītu, IKEA kolēģi šodien ekspozīcijas istabas izrotāja ar savām ģimenes fotogrāfijām. Pavisam tika nomainītas vairāk nekā 600 bildes, un projektā iesaistīti vairāki desmiti IKEA darbinieku," stāsta K. Mažeikīte.

Oriģinālās darbinieku fotogrāfijas IKEA veikalā Viļņā būs apskatāmas līdz 30. novembrim. Pēc tam tās tiks nomainītas pret ierastajām fotogrāfijām. 

Top komentāri

ar fake news nepietika
a
IKEjisti piekopj fake marketing'u ar "leišu pāriem"
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits