Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +3 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Igaunijā ar Covid-19 saslimušo skaits sasniedzis 16

Igaunijā vēl trim cilvēkiem konstatēta jaunā koronavīrusa izraisītā slimība Covid-19, un līdz ar to saslimušo skaits valstī sasniedzis 16, trešdien paziņoja Igaunijas Veselības departaments.

Viens no trim no jauna konstatētajiem saslimušajiem ir Tallinas iedzīvotājs, kurš, pēc visa spriežot, inficējies, kad uzturējies valstī, kurā ir augsts risks inficēties ar jauno koronavīrusu. Savukārt abi pārējie ir Sāremā iedzīvotāji, kuri, domājams, inficējušies no diviem Itālijas volejbolistiem, kas ieradušies salā uz pasākumu marta sākumā, liecina Veselības departamenta sniegtā informācija.

Liela daļa no pārējiem 13 cilvēkiem, kuriem Igaunijā iepriekš diagnosticēta Covid-19, ar vīrusu inficējušies ārzemēs un bija atgriezušies Igaunijā, ceļojot caur Rīgas lidostu.

Jau ziņots, ka Latvijā līdz šim konstatēti  desmit, bet Lietuvā - trīs cilvēki, kas saslimuši ar Covid-19.    

Top komentāri

bet
b
"inficējušies no diviem Itālijas volejbolistiem" - Ja robežas būtu slēgtas, tad nekādi volejbolisti nebūtu iebraukuši un cilvēki nebūtu inficējušies.
ta nu gan
t
Tomēr drausmīga lieta tā globalizācija. Dzīvo cilvēki mierīgi savā Sāremā prom no pasaules kaislībām, liktos miera osta, bet kas tev deva- ierodas Itālijas volejbolisti un tracis var sākties.
Margarēta
M
Nu, redz, Igaunijā tomēr testē arī tos, kas Itālijā nav bijuši. Citādi jau nebūtu atklājuši, ka saslimuši 2 Sāremā iedzīvotāji. Latvijā aizvien tests nav pieejams nevienam, kas nav atgriezies no 6 valstīm. No šodienas tad vismaz sarakstu beidzot papildināja. Bet tiek spītīgi ignorēts, ka vīrusu var iegūt arī nekur nebraucot: no tūristiem.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits