Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Austrālijā nogalināti pieci vienas ģimenes cilvēki, arī trīs bērni

Austrālijas likumsargi pirmdien piecu vienas ģimenes cilvēku, arī trīs bērnu, slepkavībā apsūdzējuši kādu 24 gadus vecu vīrieti, pirmdien pavēstīja amatpersonas.

Policisti trīs meiteņu, viņu mātes un vecāsmātes mirstīgās atliekas atrada ģimenes mājā Bedfordā, Rietumaustrālijas štata galvaspilsētas Pērtas priekšpilsētā.

Divas nogalinātās meitenes bija divus, bet trešā - trīs gadus vecas.

Policija līķus uzgāja pēc tam, kad jaunais vīrietis pats bija ieradies policijas iecirknī nomaļā raktuvju rajonā, kas atrodas 1500 kilometrus uz ziemeļiem no Pērtas.

Slepkavības, kad dzīvība tiek laupīta vairākiem cilvēkiem, Austrālijā ir retums, tomēr šī ir jau trešā šāda ģimenes traģēdija Rietumaustrālijā pēdējo mēnešu laikā.

Jūlijā šajā pavalstī kāds vīrietis nogalināja savu māti, brāli un māsu. Maijā kāds vectēvs nošāva savu dzīvesbiedri, meitu un viņas četrus bērnus, kā arī pats sev atņēma dzīvību.

Top komentāri

bet
b
Savukārt Francijā 2018.gada pirmajā pusgadā ir notikuši 173.000 vardarbības akti jeb vidēji 956 uzbrukumi cilvēkiem katru dienu. Te nav ieskaitīti uzbrukumi laupīšanas nolūkos un seksuālie uzbrukumi un vardarbība. Pusgada laikā ir notikuši arī 24.884 seksuālās vardarbības akti jeb 140 katru dienu. Turklāt tie ir tikai policijai paziņotie noziegumi. Pētījumi rāda, ka policijai ziņo tikai par vienu no pieciem vardarbības aktiem, kopumā šis skaits ir 5 reizes lielāks. Laipni lūgti Multikulturistānā!
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits