Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +6 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Baidens salaulājis divus Baltā nama darbiniekus vīriešus

ASV viceprezidents Džo Baidens pirmdien salaulājis divus Baltā nama darbiniekus vīriešus, kas jau ilgu laiku strādā prezidenta administrācijā, vēsta Savienoto Valstu mediji.

Braiena Mostelera un Džo Mašī precības bijusi pirmā reize, kad viceprezidents vadījis laulību ceremoniju, paziņojumā telekanālam CNN apliecināja viceprezidenta birojs. Baidens Kolumbijas apgabalā esot izņēmis pagaidu sertifikātu ceremonijas vadīšanai.

"Esmu lepns savās mājās salaulāt Braienu un Džo," tviterī ierakstījis viceprezidents. "Es nevaru būt vēl laimīgāks - divi ilgstoši Baltā nama darbinieki, divi lieliski puiši."

 

 

Mostelers ir prezidenta īpašais asistents un Ovālā biroja darba vadītājs. Mašī ir Mišelas Obamas braucienu koordinators.

Laulību ceremonijā piedalījušies tikai līgavaiņu tuvākie radi, vēsta telekanāls NBC.

Ceremonija notikusi viceprezidenta rezidencē ASV Flotes observatorijas teritorijā, Vašingtonas ziemeļrietumos.

Viceprezidenta dzīvesbiedre Džila, atbildot uz vīra tvītu, tviterī ierakstījusi Mīlestība ir mīlestība!

Baidena tvīts retvītots vairāk nekā 36 000 reižu un izpelnījies vairāk nekā 116 000 klikšķu "man patīk".

"Vēl viena liecība tam, cik ļoti Baidena pietrūks, kad nākamgad beigsies Obamas administrācijas pilnvaras," rezumē izdevums Huffington Post.


    Top komentāri

    tās irattiecības
    t
    bet tā nav laulība!!!
    Jāzeps
    J
    SEKSUALĀS NOVIRZES,ATKARĪBAS IR==TIKAI GRĒKA REZULTĀTS. Jo,zinādami Dievu,viņi to nav turējuši godā kā Dievu un Viņam nav pateikušies. Atstājuši,apmainījuši neiznīcīgā Dieva godību, pret= netiklību,alkatību,- sākuši pielūgt ikonas, elkus, dzīvnieku,putnu attēlus,,-atstājot novārtā Radītāju,kas ir augsti teicams,mūžīgi,āmen. Tāpēc Dievs viņus nodevis apkaunojošās kaislībās,=sievietes apmainījušas dabisko dzimumdzīvi ar pretdabisko, tāpat vīrieši atmezdami dabīgo kopdzīvi ar sievieti,cits pret citu iekaisuši savā iekārē,saņemdami sodu par savu maldīšanos. Pazīdami Dieva likumus,ka tie,kas tādas lietas dara,pelnījuši vietu ellē. Viņi turpina priecāties par tiem,kas tā dzīvo. (vēst.Romiešiem-1-ā nodaļa) Šāda atkarība ir Dieva sods. Komplektā nāk sātana genētika,( musulmaņi ar šo genētiku piedzimst) -kas izpaužās kā nesamierinātība,ļauna attieksme pret sabiedrību.(visi vainīgi pie manām kibelēm). Parasti tā ir intiligenta cilvēka maska,līdz ārprātam ienīstot Kristiešus. No pasaules sākuma,līdz pasaules galam notiks kari genētiku starpā. Sātana genētika ienīdīs Dieva,Kristus genētiku. Kains ar antikrista genētiku uz tīruma bez iemesla nokāva savu miesīgo brāli Ābelu. Hērods (sātans) Bētlemē un tās apkaimē,lai neitralizēt bērniņu Jēzu,=lika apkaut 2-gadīg. zēnus. Apjūsmotajam=Ādolfam=bija arī sātana genetika. Cilvēkam,antikrista genētika,neļauj iepazīt Dievu,studēt Bībeli,=viņš vienmēr ienīdīs,zaimos tos,kuriem ir Kristus miermīlīgā genētika,raksturs. No perversijas var atbrīvoties,= griežoties pie mūsu Dieva Jēzus ar patiesu un ļoti dziļu grēku nožēlu,ar asarām jākliedz uz Dievu, ļoti nopietni jālūdz ,lai Dievs atbrīvo no šīs nelaimes. Jēzus ir mīlestība. Jēzus izdarīs restartu,=perversā genētika tiks izdzēsta,=Kristus ieinstalēs Dievišķo genētiku,= smadzenes sāks darboties pareizi. Pasaules praksē pārbaudīts,=strādā. Iesaku =GOOGLE=iesist un noklausīties unikālu video...https://www.youtube.com/watch?v=yHPAmfmnmig
    Jāzeps
    J
    SEKSUALĀS NOVIRZES,GEJU ATKARĪBAS IR==TIKAI GRĒKA REZULTĀTS. Jo,zinādami Dievu,viņi to nav turējuši godā kā Dievu un Viņam nav pateikušies. Atstājuši,apmainījuši neiznīcīgā Dieva godību, pret= netiklību,alkatību,- sākuši pielūgt ikonas, elkus, dzīvnieku,putnu attēlus,,-atstājot novārtā Radītāju,kas ir augsti teicams,mūžīgi,āmen. Tāpēc Dievs viņus nodevis apkaunojošās kaislībās,=sievietes apmainījušas dabisko dzimumdzīvi ar pretdabisko, tāpat vīrieši atmezdami dabīgo kopdzīvi ar sievieti,cits pret citu iekaisuši savā iekārē,saņemdami sodu par savu maldīšanos. Pazīdami Dieva likumus,ka tie,kas tādas lietas dara,pelnījuši vietu ellē. Viņi turpina priecāties par tiem,kas tā dzīvo. (vēst.Romiešiem-1-ā nodaļa) Šāda atkarība ir Dieva sods. Komplektā nāk sātana genētika,( musulmaņi ar šo genētiku piedzimst) -kas izpaužās kā nesamierinātība,ļauna attieksme pret sabiedrību.(visi vainīgi pie manām kibelēm). Parasti tā ir intiligenta cilvēka maska,līdz ārprātam ienīstot Kristiešus. No pasaules sākuma,līdz pasaules galam notiks kari genētiku starpā. Sātana genētika ienīdīs Dieva,Kristus genētiku. Kains ar antikrista genētiku uz tīruma bez iemesla nokāva savu miesīgo brāli Ābelu. Hērods (sātans) Bētlemē un tās apkaimē,lai neitralizēt bērniņu Jēzu,=lika apkaut 2-gadīg. zēnus. Apjūsmotajam=Ādolfam=bija arī sātana genetika. Cilvēkam,antikrista genētika,neļauj iepazīt Dievu,studēt Bībeli,=viņš vienmēr ienīdīs,zaimos tos,kuriem ir Kristus miermīlīgā genētika,raksturs. No perversijas var atbrīvoties,= griežoties pie mūsu Dieva Jēzus ar patiesu un ļoti dziļu grēku nožēlu,ar asarām jākliedz uz Dievu, ļoti nopietni jālūdz ,lai Dievs atbrīvo no šīs nelaimes. Jēzus ir mīlestība. Jēzus izdarīs restartu,=perversā genētika tiks izdzēsta,=Kristus ieinstalēs Dievišķo genētiku,= smadzenes sāks darboties pareizi. Pasaules praksē pārbaudīts,=strādā. Iesaku =GOOGLE=iesist un noklausīties unikālu video...https://www.youtube.com/watch?v=yHPAmfmnmig
    Skatīt visus komentārus

    Uzmanību!

    Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

    Seko mums

    Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

    Ziņas e-pastā

    Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

    LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

    Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


    Aktuāli


    Baltijas valstis

    Vairāk Baltijas valstis


    Eiropa

    Vairāk Eiropa


    ASV

    Vairāk ASV


    Krievija

    Vairāk Krievija


    Tuvie austrumi

    Vairāk Tuvie austrumi


    Cits

    Vairāk Cits