Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +23 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Bijušais BBC raidījumu vadītājs Stjuarts Hols apsūdzēts jaunos seksuālos noziegumos

Britu raidsabiedrības BBC ilggadējais raidījumu vadītājs Stjuarts Hols, kurš pašreiz izcieš 30 mēnešu cietumsodu par seksuāla rakstura noziegumiem, trešdien apsūdzēts vēl 15 izvarošanas gadījumos un seksuāla rakstura uzbrukumā divām meitenēm.Hola upuri bijušas meitenes vecumā no 11 līdz 16 gadiem. Noziegumi pastrādāti Mančestras apkaimē laikā no 1976.

gada līdz 1981.gadam. 83 gadus vecajam Holam tiesas priekšā būs jāstājas 8.novembrī."Pēc rūpīgas pārbaudes mēs esam nolēmuši, ka ir pietiekami pierādījumi, lai izvirzītu apsūdzības Stjuartam Holam par 16 seksuāla rakstura uzbrukumiem divām meitenēm," paziņoja prokurors Nazirs Afzals.Otrdien Holam tika atņemts Britu impērijas ordenis, kas viņam tika piešķirts pagājušajā gadā par darbu raidorganizācijā un labdarību.Neatkarīgā apbalvojumu anulēšanas komiteja nolēma atņemt Holam ordeni, jo pastāv risks, ka visa sistēma var tikt iegrūsta negodā. Komitejas lēmumu parakstīja premjerministrs un karaliene.Hols bijis pazīstama seja BBC ilgāk nekā pusgadsimtu. Viņš vadīja vienu no septiņdesmito gadu populārākajiem televīzijas šoviem "It's A Knockout" un vēlāk kļuva par labi pazīstamu futbola komentētāju.Prokurors Afzals viņu raksturoja kā "oportūnisku plēsoņu".Pavasarī Hols tiesā atzina savu vainu 14 apsūdzības punktos par uzmākšanos meitenēm, no kurām viena bijusi tikai deviņus gadus veca. Jūnijā viņš tika notiesāts un viņam tika piespriests 30 mēnešu cietumsods.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Ukrainas armija nedaudz atkāpusies rietumu virzienā

Ukrainas armijas virspavēlnieks Oleksandrs Sirskis svētdien paziņojis, ka situācija frontē ir saasinājusies un krievi aktīvi uzbrūk visā frontes līnijas garumā, dažos virzienos gūstot taktiskus pan...

Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits