Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Otrdiena, 30. aprīlis
Liāna, Lilija

Brazīlijā apcietināti par kanibālismu aizdomās turēti sektas locekļi

Brazīlijas policija piektdien paziņoja, ka aizturējusi trīs cilvēkus, kuri tiek turēti aizdomās par vismaz divu sieviešu slepkavību un kanibālismu, kas pastrādāts, veicot "attīrīšanās" rituālu.

Aizdomās turamie - kāds vīrietis un divas sievietes - izveidojuši sektu Cartel, kuras mērķis ir attīrīt pasauli un samazināt cilvēku skaitu, aģentūrai AFP pavēstīja Gvaranhusas policijas pārstāvis. Saskaņā ar viņa teikto sektas locekļi plānojuši savos rituālos nogalināt trīs sievietes gadā.

Sektas darbība, tostarp arī kanibālisma aktu detaļas, aprakstītas policijas atrastajā 50 lapaspušu biezā grāmatā Šizofrēniķa attiecības, kuru sarakstījis sektas vadonis, kam ir pedagoga diploms un melnā josta karatē. Aizturētie ēduši savu upuru miesu, lai "attīrītu savas dvēseles", pastāstīja policijas pārstāvis.

Divu noslepkavoto mirstīgās atliekas atrastas aizdomās turamo mājas dārzā. Policija uzskata, ka tās pieder divām nesen bez vēsts pazudušām sievietēm, kuras pēdējo reizi redzētas mājas apkārtnē. Aizturēto mājai kaimiņi ceturtdien pielaida uguni.

Viena no aizturētajām nosaukusi arī trešās sievietes vārdu, kuru sekta noslepkavojusi 2008.gadā Olindas pilsētā. Kopā ar aizturētajiem atrasta arī kāda piecus gadus veca meitenīte, kura, pēc policijas domām, ir kādas noslepkavotās meita.

Sekta upurus pievilinājusi, piedāvājot viņām labi apmaksātu auklītes darbu. Upuri izraudzīti, pamatojoties uz "gara brīdinājumu, ka tās ir slikti cilvēki". Policijas virsnieks, kurš vada izmeklēšanu, žurnālistiem pavēstīja, ka sekta drīzumā plānojusi nogalināt vēl vienu sievieti kaimiņos esošajā Lagoa da Oru pilsētā. Varasiestādes neizslēdz iespēju, ka upuru skaits ir vēl lielāks.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits