Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Brazīlijā diennakts laikā reģistrēto Covid-19 upuru skaits pirmoreiz pārsniedz 3000

Brazīlijā otrdien tika reģistrēts 3251 jauns ar Covid-19 saistīti nāves gadījums, sasniedzot jaunu 24 stundu rekordu, paziņoja Veselības ministrija.

Brazīlijā, kur ir 212 miljoni iedzīvotāju, ar Covid-19 saistīto nāves gadījumu skaits ir pieaudzis līdz gandrīz 299 000, un šai ziņā Brazīlija atrodas otrajā vietā pasaulē aiz ASV.

Jaunais rekords tika sasniegts dienā, kad Brazīlijā stājās amatā jauns veselības ministrs Marselu Keiroga, pārņemot šo amatu no armijas ģenerāļa Eduardu Pazuelu, kuram nebija iepriekšējas medicīniskas pieredzes.

55 gadus vecais kardiologs Keiroga ir ceturtais veselības ministrs kopš pandēmijas sākuma. 

Pazuelu draud izmeklēšana par to, ka viņš nenodrošināja medicīniskā skābekļa piegādes Manausas pilsētai, kur janvārī daudzi Covid-19 pacienti nosmaka slimnīcās skābekļa trūkuma dēļ. 

Brazīlijā vidējais vienas diennakts jauno Covid-19 upuru skaits kopš gada sākuma ir vairāk nekā trīskāršojies līdz 2364, kas pašlaik ir lielākais pasaulē. 

Brazīlijā līdz šim ir apstiprināti 12,1 miljons Covid-19 infekcijas gadījumu, un arī pēc to skaita Brazīlija ir otrajā vietā pasaulē aiz ASV. 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Krievijā nogāzies bumbvedējs Tu-22M3

Krievijā Stavropoles novadā nogāzies Ukrainas spēku notriekts Krievijas tāla darbības rādiusa bumbvedējs Tu-22M3, piektdien pavēstīja Ukrainas un Krievijas amatpersonas.

ASV mediji: Izraēla veikusi triecienus Irānā

Irānas valsts mediji piektdienas rītā ziņo par sprādzieniem Isfahānas provincē valsts centrālajā daļā, bet ASV mediji atsaucas uz amatpersonu teikto, ka Izraēla veikusi atbildes triecienus Irānai.

Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits