Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Dedzināšanas uzbrukumā Honkongas metro ievainoti 18 cilvēki

Honkongas metro piektdienas vakarā sastrēgumstundas laikā notika dedzināšanas uzbrukums, kurā ievainoti 18 cilvēki, un par šo noziegumu ir aizturēts viens vīrietis, sestdien paziņoja Honkongas policija.

Pēc šī incidenta trīs cilvēki ir kritiskā stāvoklī.

Policija atrada notikuma vietā iespējamus aizdedzināšanas šķidrumus, bet izslēdza terorakta iespējamību un paziņoja, ka vīrietis rīkojies viens un izmeklētāji mēģina noskaidrot viņa psihisko stāvokli.

Videoierakstā bija redzams haoss uz perona Tsim Sha Tsui stacijā, kurā bija daudz pasažieru. Metro vilciena vagons bija aizdedzies, viens vīrietis degošā apģērbā gulēja uz grīdas un citi mēģināja viņam palīdzēt.

Telekanāls Cable Television parādīja cietušos ar apdegumu brūcēm un ārkārtas dienestu darbiniekus veicam glābšanas darbus.

Aculiecinieks pastāstīja reportieriem notikuma vietā, ka dūmiem bijusi neparasta ķīmiska smaka un tie radījuši dedzinošu sajūtu rīklē.

Policija paziņoja, ka aizturējusi 60 gadus vecu vīrieti par tīšu dedzināšanu.

Ziņu avots policijā sacīja, ka aizdomās turētajam bijušas sliktas attiecības ar ģimeni un viņš agrāk bijis aizturēts par tādiem sīkiem noziegumiem kā azartspēles.

Iepriekš bija ziņots, ka šis vīrietis pēc vārdiem "sadedzināšu jūs līdz nāvei" mēģinājis aizdedzināt Molotova kokteili.

Vietējie mediji ziņoja, ka arī aizdomās turētais ir kritiskā stāvoklī, bet policija šo ziņu neapstiprināja.

No Tsim Sha Tsui stacijas, kas apkalpo populāru iepirkšanās un naktsdzīves rajonu, pēc incidenta tika evakuēti visi cilvēki. Sestdienas rītā stacija atkal tika atvērta.

2004.gadā Honkongas metro Admiralty stacijā tika ievainoti 14 cilvēki, kad kāds vīrietis tur izraisīja ugunsgrēku rīta sastrēgumstundas laikā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Krievijā nogāzies bumbvedējs Tu-22M3

Krievijā Stavropoles novadā nogāzies Ukrainas spēku notriekts Krievijas tāla darbības rādiusa bumbvedējs Tu-22M3, piektdien pavēstīja Ukrainas un Krievijas amatpersonas.

ASV mediji: Izraēla veikusi triecienus Irānā

Irānas valsts mediji piektdienas rītā ziņo par sprādzieniem Isfahānas provincē valsts centrālajā daļā, bet ASV mediji atsaucas uz amatpersonu teikto, ka Izraēla veikusi atbildes triecienus Irānai.

Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits