Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Ekscentriskais Rodmens teju apraudas par Kima tikšanos ar Trampu

Kamēr abu valstu - ASV un Ziemeļkorejas - līderu samits bija vien tik tikko sācies, visnotaļ savdabīgā TV intervijā savu sajūsmu par notikumu pauda bijusī NBA zvaigzne Deniss Rodmens, kurš Ziemeļkorejas kontekstā ne reizi vien izcēlies ar ekscentriskiem izgājieniem, nodibinot savdabīgu draudzību ar Kimu Čen Unu.

Rodmens ir viens no retajiem rietumniekiem, kurš klātienē ticies ar Kimu Čen Unu, tostarp pat viņam nodziedājis apsveikuma dziesmu dzimšanas dienā.

 

Intervijā raidorganizācijai CNN bijušais basketbolists apgalvoja, ka jau sen paredzējis šī samita notikšanu. Intervijas laikā Rodmenam galvā bija cepure ar uzrakstu "Padarīsim Ameriku atkal diženu", kas bija Trampa priekšvēlēšanu kampaņas centrālais sauklis.

Izplūstot emocionālā monologā, Rodmens vairākkārt atkārtoja, ka šis samits ir apbrīnojama lieta. "Es visiem teicu, ka durvis atvērsies. [..] Kad toreiz to teicu un pēc tam aizbraucu atpakaļ uz ASV, es saņēmu tik daudz nāves draudu... Bet es ticēju Ziemeļkorejai. Es nevarēju braukt mājās, man bija jāslēpjas 30 dienas," šķiet, būdams tuvu asarām, pauda Rodmens, turpinot: "Es turēju galvu augstu paceltu, es zināju, ka lietas mainīsies. Es to zināju, es biju vienīgais. [..] Šī diena ir lieliska ikvienam. Singapūrai, Tokijai, Ķīnai, visiem. Šī ir lieliska diena, esmu šeit, lai to piedzīvotu un esmu ļoti priecīgs." 

Rodmens, kurš savulaik solījis Kimam aizvest uz Ziemeļkoreju profesionālu basketbola komandu, arī vērsās pie Trampa, norādot: "Es ticu, ka Tramps sapratīs - Ziemeļkorejas cilvēkiem ir dvēsele un sirds."

Jau vēstīts, ka šodien vēsturiskā samitā pirmo reizi tikās ASV prezidents un Ziemeļkorejas līderis. Kims Čen Uns un Donalds Tramps parakstīja kopīgu deklarāciju, kurā Kims tostarp apstiprinājis, ka virzīsies uz Korejas pussalas denuklearizāciju.

Top komentāri

sniegpaarslinju gaudas
s
Nozheelojami, kaa libfashisti meegjina izteelot cirku no gadsimta meeroga notikuma.
M
M
Denis, Denis, ja Tev būs atombumba kā Kimonkulim, gan jau arī Tev ļaus staigāt pa Ameriku, nebaidoties no draudiem Tavai dzīvībai.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits