Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

FOTO: Skotijā atkritumu vedējs ietriecas gājējos; seši cilvēki gājuši bojā

Glāzgovā, Skotijā, traģiskā negadījumā gājuši bojā seši cilvēki, bet vēl vairāki ievainoti. Pēcpusdienā gājēju pūlī ietriecās atkritumu vedējs, vēsta BBC.Smagais auto, pār kura vadību šoferis bija zaudējis kontroli, apstājās tikai pēc ietriekšanās Millenium viesnīcā Džordžskvērā. Negadījums noticis brīdī, kad laukums pie viesnīcas bijis cilvēku pilns.

Policija un mediķi ieradušies ļoti operatīvi, turpat uz vietas veicot atdzīvināšanas pasākumus smagāk cietušajiem. Kaut sestdien notikušais incidents Francijā, kur vīrietis apzināti sabraucis 11 cilvēkus, raisīja aizdomas, vai arī šis nav iepriekš plānots uzbrukums, policija norāda, ka šoreiz, visticamāk, kravas auto šoferi piemeklējušas veselības problēmas, kuru dēļ viņš zaudējis samaņu. Arī aculiecinieki vēsta, ka, smagajam auto nekontrolējami traucoties cauri gājējiem, vadītājs bija sakņupis pāri stūrei. Pašlaik viņš atrodas slimnīcā, kur saņem medicīnisko palīdzību, un par notikušo komentārus vēl nav sniedzis, ziņo The Guardian.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Tūristu uzvedības dēļ aizsegs skatu uz Fudzi

Japānas pilsēta Fudzikavagučiko kļuvusi par kārtējo tūristu vidū īpaši iecienīto pilsētu pasaulē, kas spiesta ieviest pasākumus tūristu radīto neērtību mazināšanai, vēsta Associated Press.

Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits