Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

Jemenas gaisa spēki kļūdaini nogalina savus karavīrus kaujā pret Al Qaeda

Jemenas gaisa spēku kļūdainā uzlidojumā un ar "Al Qaeda" saistītu kaujinieku uzbrukumā valsts dienvidos ir nogalināti vismaz 20 karavīri, svētdien paziņoja amatpersonas un mediķi.

Jemenas kara lidmašīnas sestdienas vakarā kļūdaini bombardēja skolu valsts dienvidu pilsētā Zindžibarā, kur kopš maija notiek cīņas starp valsts bruņotajiem spēkiem un kaujinieku grupējumu "Šariata partizāni", kurš saistīts ar teroristu tīklu "Al Qaeda".

Šajā uzlidojumā skolai tika nogalināti vairāki karavīri, lai gan uzlidojuma mērķis bija kaujinieki, sacīja armijas amatpersona, kas vēlējās saglabāt anonimitāti. Pēc tam skolai uzbruka kaujinieki un nogalināja vēl vairāk karavīru.

Armijas hospitāļa pārstāvji Adenas pilsētā sacīja, ka nevar apstiprināt ziņas par karavīru nāvi, jo ātrās palīdzības mašīnas nevar nokļūt notikuma vietā intensīvu kauju dēļ.

Zindžibara ir Abjanas provinces galvaspilsēta un viena no vismaz četrām šīs provinces pilsētām, kuras maijā ieņēma kaujinieki.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Tūristu uzvedības dēļ aizsegs skatu uz Fudzi

Japānas pilsēta Fudzikavagučiko kļuvusi par kārtējo tūristu vidū īpaši iecienīto pilsētu pasaulē, kas spiesta ieviest pasākumus tūristu radīto neērtību mazināšanai, vēsta Associated Press.

Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits